Planera ditt besök – Åhus Beach

Planera ditt besök

Snart dags för sommarens roligaste handbollsfestival?
Vi har samlat ihop allt du behöver veta, så att du enkelt hittar det du behöver innan, under och efter besöket i Åhus.

Entrépriser 2024

Biljett Pris
Upp till 13 år Gratis
Från 80 år Gratis
1 dag – Ungdom 13-18 år* 135 kr
1 dag – Senior 70-79 år 135 kr
1 dag 169 kr
2 dagar – Senior 70-79 år 215 kr
2 dagar 269 kr
Alla dagar – Ungdom 13-18 år* 299 kr
Alla dagar – Senior 70-79 år 476 kr
Alla dagar 595 kr

*Dagen du fyllt 13 år gäller ungdomspriser. Dagen du fyllt 19 år gäller ordinarie priser.

Mat & dryck på sommarens festival

Läs mer

Området

Området ligger belägen på en stor sandstrand där du kan ta ett bad mellan matcherna i havet. Ett promenadstråk från festivalen finns ett utebad med bassänger vid Åhus Seaside Hotel. Nära området ligger en offentlig strand med badbrygga.

Öppettider

Festivalområdet öppnar en timme innan första matchstart ca 09:00 varje morgon och stänger efter sista finalen ca 22:30-23:00.

Mat & Dryck

Det finns gott om matalternativ inne på festivalområdet. Det finns ett brett utbud av sallader, pasta, hamburgare, husmanskost och foodtrucks med varierande utbud. Glutenfria, laktosfria samt vegetariska alternativ finns i samtliga enheter. Dessutom kan ni grilla över öppen eld i vår lagtältsby.

Läs mer om maten här.

Parkering

Visste du att du kan parkera gratis i Åhus? Om du tar bilen till Åhus finns det flera parkeringar i närheten till turneringsområdet.

Läs mer om vart du kan parkera här.

Hitta hit

Åhus Beach ligger på Täppetstranden i Åhus och det är enkelt att hitta hit – vare sig du väljer att ta dig hit med cykeln, bilen eller bussen. Bussen stannar 500 m från huvudentrén.

Läs mer om hur du hittar hit här.

Upplevelsen

Sommaren 2024 anordnas sommarens hetaste upplevelser – Åhus Beachhandboll Festival 11-20 juli och Åhus Beachfotboll 29 juni-6 juli. Närheten till havet, spel på sand, täta matcher, fullsatta läktare och med finalspel på kvällarna med speaker, dunkande musik och ljusspel. Lägg därtill massvis med aktiviteter för alla åldrar, stora profiler, artister, unik stämning och mycket mer. Upplevelsen i Åhus är utan dess like.

Läs mer om sommarens program här.

Hundar är välkomna in på festivalområdet.

Övernatta i Åhus – hitta ert boende under turneringen

Läs mer och boka här

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

Service på området

Betalning på området

Åhus Beachhandboll Festival är ett kontantfritt evenemang. Vissa av våra enheter tar även swish.

Vatten

Orka mer! Det finns vattenstationer utspridda på festivalområdet där man kan fylla på sin vattenflaska – vare sig man tar med sin egen flaska eller återanvänder en köpt PET-flaska.

Sjukvård

För att spelarna ska kunna leverera sitt yttersta och för att besökarna ska känna sig trygga har Åhus Beach i vanlig ordning bemannat evenemanget med erfarna sjukgymnaster, fysioterapeuter och utbildad sjukvårds- och akutpersonal. Vårt sjukvårdsteam JL Fysio är på plats. Om någonting skulle hända finns det hjälp och möjlighet till vila i deras sjukvårdstält.

Toaletter

Det finns gott om toaletter på området.

Ladda mobilen

Vi erbjuder laddningsstationer för din mobil i ackrediteringen.

Lagtältsby

Vår lagtältsby är platsen är lagen och föreningarna samlas mellan matcherna för att slipa på hejarramsorna eller grilla tillsammans.

Läs mer och boka här

Upptäck Åhus

Åhus en pärla i Skåne som erbjuder fantastiska möjligheter för en sommarsemester för hela familjen. Med sina sandstränder, naturreservat, småbåtshamn och rika kulturarv finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Så varför inte planera din nästa resa till Åhus och uppleva allt denna vackra destination har att erbjuda!

Följ senaste nytt!

Önnered och Staffanstorp i topp

Önnered hade kontroll på sin planhalva och spelade framgångsrikt fram till fler öppna målchanser än Hässleholm i F12-finalen. Ett avgörande ryck kom i slutminuterna, och...

Första dagen av Åhus Beachhandboll är här!

Idag startar årets Åhus Beachhandboll, och festivalen sprudlar redan av energi och spänning! Hundratals lag från hela landet har anlänt till Åhus för att delta...

Vi erbjuder våra besökare en kostnadsfri busservice som tar er genom vackra Åhus.

Bussen kommer att köra enligt följande schema: Tidtabell: 08:00-12:00 och 14:00-23:00. Sista bussen från festivalområdet avgår kl. 22:40. Avgång var 20:e minut från varje hållplats....

Fler nyheter