Planera ditt besök – Åhus Beach

Planera ditt besök

Snart dags för sommarens roligaste handbollsfestival?
Vi har samlat ihop allt du behöver veta, så att du enkelt hittar det du behöver innan, under och efter besöket i Åhus.

Övernatta i Åhus – hitta ert boende under turneringen

Läs mer och boka här

ÅHUS, SWEDEN

Karta över Åhus med
parkeringsplatser och festivalbussen

ÅHUS, SWEDEN

Karta över Åhus med
parkeringsplatser och festivalbussen

Mat & dryck på sommarens festival

Läs mer

Området

Området ligger belägen på en stor sandstrand där du kan ta ett bad mellan matcherna i havet. Ett promenadstråk från festivalen finns ett utebad med bassänger vid Åhus Seaside Hotel. Nära området ligger en offentlig strand med badbrygga.

Öppettider

Festivalområdet öppnar en timme innan första matchstart ca 09:00 varje morgon och stänger efter sista finalen ca 22:30-23:00. Detaljerade öppettider inom kort.

Mat & Dryck

Det finns gott om matalternativ inne på festivalområdet. Det finns ett brett utbud av sallader, pasta, hamburgare, husmanskost och foodtrucks med varierande utbud. Glutenfria, laktosfria samt vegetariska alternativ finns i samtliga enheter. Dessutom kan ni grilla över öppen eld i vår lagtältsby.

Läs mer om maten här.

Parkering

Visste du att du kan parkera gratis i Åhus? Om du tar bilen till Åhus finns det flera parkeringar i närheten till turneringsområdet.

Läs mer om vart du kan parkera här.

Hitta hit

Åhus Beach ligger på Täppetstranden i Åhus och det är enkelt att hitta hit – vare sig du väljer att ta dig hit med cykeln, bilen eller bussen. Bussen stannar 500 m från huvudentrén.

Läs mer om hur du hittar hit här.

Upplevelsen

Sommaren 2024 anordnas sommarens hetaste upplevelser – Åhus Beachhandboll Festival 11-20 juli och Åhus Beachfotboll 29 juni-6 juli. Närheten till havet, spel på sand, täta matcher, fullsatta läktare och med finalspel på kvällarna med speaker, dunkande musik och ljusspel. Lägg därtill massvis med aktiviteter för alla åldrar, stora profiler, artister, unik stämning och mycket mer. Upplevelsen i Åhus är utan dess like.

Läs mer om handbollsfesten här.

Hundar är välkomna in på festivalområdet.

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

Service på området

Betalning på området

Åhus Beachhandboll Festival är ett kontantfritt evenemang. Vissa av våra enheter tar även swish.

Vatten

Orka mer! Det finns vattenstationer utspridda på festivalområdet där man kan fylla på sin vattenflaska – vare sig man tar med sin egen flaska eller återanvänder en köpt PET-flaska.

Sjukvård

För att spelarna ska kunna leverera sitt yttersta och för att besökarna ska känna sig trygga har Åhus Beach i vanlig ordning bemannat evenemanget med erfarna sjukgymnaster, fysioterapeuter och utbildad sjukvårds- och akutpersonal. Vårt sjukvårdsteam JL Fysio är på plats. Om någonting skulle hända finns det hjälp och möjlighet till vila i deras sjukvårdstält.

Toaletter

Det finns gott om toaletter på området. Det finns även en större tillgänglig toalett i Åhus Beach Lagtältsby i det röda huset.

Ladda mobilen

I samarbete med Enkla Elbolaget erbjuder vi kostnadsfria laddningsstationer för din mobil i deras monter.

Lagtältsby

Vår lagtältsby är platsen är lagen och föreningarna samlas mellan matcherna för att slipa på hejarramsorna eller grilla tillsammans.

Läs mer och boka här

Upptäck Åhus

Åhus en pärla i Skåne som erbjuder fantastiska möjligheter för en sommarsemester för hela familjen. Med sina sandstränder, naturreservat, småbåtshamn och rika kulturarv finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Så varför inte planera din nästa resa till Åhus och uppleva allt denna vackra destination har att erbjuda!

Följ senaste nytt!

Enkla Elbolaget skapar positiva förändringar

Enkla Elbolaget och Åhus Beach fortsätter samarbeta och inkludera alla inom idrotten. Enkla Elbolaget är en trogen partner till Åhus Beach och har inte bara...

Boka lagtält enskilda dagar

Nu är det tillgängligt att boka lagtält för enskilda dagar på Åhus Beachhandboll 11-20 juli 2024. Upplev gemenskapen och den ultimata lagupplevelsen med en avkopplande...

Rösta på Åhus Beach största eldsjäl

Lotta Gall, VD Åhus Beach, har blivit nominerad till det nya stora besöks- och evenemangspriset Hylla Skåne. Initiativet har skapats av Skånes regionala destinationsbolag för...

Fler nyheter