Policy – Åhus Beach

Allmänt

Vi på Åhus Beach värnar om din personliga integritet och är väldigt måna om att dina uppgifter hanteras omsorgsfullt. Vi säljer aldrig dina kontakt- och/eller personuppgifter vidare.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används endast till det ändamål som är specificerat när du lämnar ut dina uppgifter. Åhus Beach lämnar inte dina uppgifter vidare och de hanteras endast av behörig personal.

Åhus Beach sparar inte personuppgifter längre en vad vi har ett adekvat behov för. Vi gallrar regelbundet bland vår data och tar bort uppgifter som inte är relevanta.

Spelare & Deltagare

Vi samlar in viss information om våra spelare och deltagare. Lagledarna behöver fylla i laguppställning, denna informationen använder vi för att kunna genomföra turneringen. Dessa uppgifter behandlas endast av tävling- och entrépersonal.

Efter avslutad turnering rensar vi ut laguppställningar.

Marknadsföring

Under våra evenemang tar vi bilder och spelar in video på området. Våra fotografer har CREW-tröjor på sig. Detta material använder vi oss sedan för att marknadsföra våra evenemang. Personer får ej filma och köra med drönare över festivalområdet utan tillåtelse från Åhus Beach AB.

Google analytics

Vi använder oss utan google analytics på vår hemsida samt vissa delar av våra mobilappar. All data som samlas in är helt anonyma, och går inte att relatera till en enskild person.

GPS-position

Appen frågar efter din platsinfo för att kunna lokalisera dig via GPS vid användning av kartfunktionen. Om du väljer att aktivera platstjänster och notifikationsmöjligheter kan dessa komma att användas för att hitta position och närliggande intressanta platser och för att rutter och beteendemönster ska kunna samlas in för att förbättra tjänsten.

Matomo

Vi använder oss utav Matomo på vår hemsida samt för vissa delar av våra mobilappar. All data som samlas in är helt anonyma, och går inte att relatera till en enskild person.

Drönare

Det är inte tillåtet att flyga med drönare över festivalområdet under evenemangsdagarna utan tillåtelse från Åhus Beach AB.