Mat & Dryck – Åhus Beach

Mat & Dryck på Åhus Beachhandboll 2024

Strandens många restauranger och matställen står redo att krydda din dag med matupplevelser utöver det vanliga. Vi har ett brett utbud av mat så oavsett om du är köttälskare, vegetarian eller vegan så har vi något för dig! Här nedan är alla alternativ listade.

Lunch & middag på beachen

Åhus Beach Foodcourt

Välkommen till Åhus Beach Foodcourt by Iföhus – din ultimata matdestination på festivalen!

Vi tror på att erbjuda något för alla matpreferenser så oavsett om du är köttälskare, vegetarian eller vegan, har vi något för alla. För att komplettera din måltid erbjuder vi också ett urval av drycker, inklusive öl och vin, som går att avnjuta på vår läckra uteservering med utsikt för stranden.

Meny

Italiensk pizza
Saftiga hamburgare
Smakfulla tacos
Mustig lasagne
Krispig Schnitzel
Mör kycklig m.m

Beställ i appen

För att göra din matupplevelse ännu smidigare erbjuder vi även en förbeställningsfunktion i appen ”Hotell Iföhus”. Du kan enkelt förbeställa dina favoriträtter i förväg och undvika köer. På så sätt kan du snabbt och enkelt hämta upp din mat och fortsätta njuta av festivalen utan att behöva vänta. Du får en notifikation när maten är redo att hämtas upp.

Varmt välkomna och smaklig måltid!

Fler härliga matalternativ

Grilla

I vår lagtältsby inne på festivalområdet kan du grilla över öppen eld. Det är en perfekt möjlighet att samlas kring elden, grilla något gott och njuta av en trevlig stund tillsammans med ditt lag och andra deltagare på festivalen.

Förköp

Ni kan förköpa er grillkasse (Hamburgare med tillbehör) i Åhus Beach Shop från 1 maj. Grillkassen hämtar ni på festivalområdet under event när det är grilldags.

Foodtrucks

Kom och prova olika maträtter i våra foodtrucks. Med ett varierat utbud av mat från olika kulturer och smaker, kommer du som besökare att ha möjlighet att utforska olika kulinariska alternativ och njuta av en smakrik festivalupplevelse. Oavsett om du är köttälskare, vegetarian eller vegan, har vi något för alla.

Meny

Hemlagade köttbullar
Svensk korvmeny by Scan
Viltkebab by Viltmat
Crêpes
Vietnamesisk mat
Langos och bakad potatis
Varma toastmackor m.m

Åhus Beach Fastfood

Välkommen till Åhus Beach fastfood by Kassa14, den ultimata platsen för dig som vill ha snabb och god mat under din festivalupplevelse! Vi erbjuder ett läckert utbud av klassiska favoriter för att du ska kunna fylla på energin snabbt och enkelt.

Meny

Korv
Hamburgare
Pommes
Kebab m.m

Åhus Beach Grab & Go

När du behöver en snabb och smidig matlösning under Åhus Beachhandboll Festival, kom till Åhus Beach Grab&Go för att njuta av våra pastasallader, baguetter, kokt korv med bröd och ett urval av snacks och godsaker till ett bra pris.

Meny

Pastasallad
Baguetter
Kokt korv med bröd
Frukt
Kakor
Godis
Chips
Popcorn m.m

Allt för fikapausen

Åhus Beach Glassbar

Kom och njut av äkta gräddglass från Triumf Glass. Vår glassbar är perfekt att besöka när du behöver en svalkande paus från solen och vill njuta av en läcker glass eller frozen yoghurt.

Åhus Beach Café

Här kan du njuta av en avslappnad och bekväm miljö med en kopp Zoegas kaffe och läckra godsaker från vårt café. Vår mysiga lounge är den perfekta platsen att slappna av och njuta av en välförtjänt paus från strandens intensiva spel. Här bjuder vi alla ledare på gratis kaffe.

Fogarolli Kaffebilar

Följ doften av nyrostat kaffe och upplev den äkta italienska kaffekulturen på Åhus Beachhandboll Festival med Fogarolli kaffebilar! Kaffemenyn är inspirerad av den autentiska italienska kaffekulturen och erbjuder en rad olika alternativ för att tillfredsställa alla kaffälskares smaklökar. Oavsett om du föredrar en klassisk espresso, en len cappuccino, en krämig latte eller en uppfriskande iced coffee, så kommer du hitta något som passar dig hos oss.

Hälsoboosten

Åhus Beach Fruitstore

För dig som älskar färsk frukt och söker efter en hälsosam och läcker snacksalternativ på Åhus Beachhandboll Festival, besök vår Fruitstore!