Åhus Beach E-sport – Åhus Beach

Åhus Beach hetaste gamingarena!

29 juni – 20 juli 2024

Åhus Beach E-sport Festival

2022 började vi med esport på Åhus Beach och det blev en stor succé! Sommaren 2023 fortsatte vi vidareutveckla aktivitetsområdet. I år är vi glada över att kunna erbjuda de mest populära aktiviteterna från förra året, samt fokusera på att lägga till nytt och spännande innehåll för dig som besökare. Vi kommer att fokusera på roligt innehåll, upplevelser och lägga fokus på flera spelmetoder samt skapa en plats där du som besökare kan att ha kul och koppla av!

Powered by

Features

Det här är Åhus Beach Esport Festival

Vår vision

Vår vison är att skapa minnen för livet. Vi vill genom Åhus Beach E-sport skapa en rolig gamingarena för alla våra besökare!

Vårt mål

Åhus beach esport kommer att fokusera på hälsan och ordentliga spelförhållanden. Vi vill skapa ett utrymme där våra gäster och idrottare kan koppla av en stund mellan matcherna, och även anordna aktiviteter med spel som fokuserar på rörelse.

En del av våra mål kommer att inkludera att arbeta tillsammans med föreningar för att hjälpa till att bygga ett ordentligt utrymme där alla kan samlas kring grunden för e-sport, spel och jämställdhet som går i linje med våra grundläggande värderingar på Åhus Beach.

Vårt mål är att vara mötesplatsen för gaming och esport på sommaren!

Vad kan jag göra på esport festivalen?

Spelstationer

Vi har utökat vårt utrymme med ännu fler avancerade datorer så om du vill ta en liten paus på eventet kan du slå dig ner och spela lite Fortnite, CS:GO, League of Legends eller andra stora titlar!

VR

Vi har en VR-station så att du kan utforska populära VR-spel som Beat Sabre och uppleva VR i på riktigt i vårt esport-utrymme

Scen

Vi har dagliga aktiviteter och scenshower för speluppvisningsmatcher. Vill du utmana en vän till en 1v1 i Tekken? Gör det på scenen! Varje dag kommer aktiviteter för scenshower att publiceras i esport-utrymmet.

Retro spel

Vi vill överbrygga klyftan mellan gammal och ung, och därför kommer vi att ha många av de retro-och arkadspel som vi känner igen från vår ungdom och som kommer att vara tillgängliga att testa. Gaming är helt enkelt för alla åldrar!

Sim Racing från Mercedes

Prova vår Sim Racing-station från Mercedes-Benz Malmö där du kan ta en snabb biltur mellan andra aktiviteter på Åhus Beach, och se om du kan sätta dagens högsta poäng, eller festivalens högsta poäng!

Fifa-turneringar

Vi har en stor kärlek till allt som har med sport att göra, och det är därför vi bygger en större Fifa-sektion där ni kan vara med i våra turneringar och även njuta av matcher mot varandra.

Hur fungerar det?

Under hela festivalen kommer vi att ha en fantastisk spelarena där du antingen kan betala för tid i lokalen, eller vinna tokens som du kan använda för att lösa in till speltid! Vi har ett gäng gratisaktiviteter också, men fråga i vår E-sport kiosk så löser vi allt.

FÖLJ OSS PÅ TIKTOK!