Lagtältsby – Åhus Beach

För bästa lagupplevelsen!

Boka lagtält

Upptäck våra underbara lagtältsby!

Här kan ni boka ett lagtält åt ditt lag eller hela föreningen för bästa lagupplevelsen på Åhus Beach!

Hos oss kan du njuta av en avkopplande atmosfär och en fantastisk grillplats. Vi ser till att glöden alltid är på topp varje dag, så ni kan grilla precis som ni vill.

Som lag har ni möjligheten att förbeställa grillkassar från den 1 maj. Vi har satt ihop grillpaket med alla de grilltillbehör ni behöver för en lyckad måltid. Era grillkassar väntar på er i festivalområdet, redo att avnjutas.

Vår tältby är inte bara en plats för en skön paus mellan matcherna, god mat och skratt, den är också er trygga fristad mot väder och vind. Våra tält skyddar er mot ur och skur, så ni kan njuta av handbollsfestivalen oavsett väderförhållandena.

I lagtältsbyn kan ni fokusera på att ha kul och skapa minnen tillsammans!

Obs! Begränsat antal tält finns tillgängliga. Först till kvarn gäller.

Har du frågor vänligen kontakta oss på: info@ahusbeach.com

Tältvarianter

Large – 96 kvm

Det ingår också 6 stycken bänkset. Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning och rivning. Under uthyrningstiden tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats runt ert tält i lagtältsbyn.

Pris:
10 dagar 34 500 SEK – FULLT!

Medium – 54 kvm

Det ingår också 4 stycken bänkset. Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning och rivning. Under uthyrningstiden tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats runt ert tält i lagtältsbyn.

Pris:
10 dagar 19 900 SEK – FULLT!
3 dagar 11 970 SEK
2 dagar 7 980 SEK
1 dag 3 990 SEK

Small 10 dagar – 25 kvm

Det ingår två bänkset. Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning och rivning. Under hyrningstiden tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats runt ert tält i lagtältsbyn.

Pris:
10 dagar 9 900 SEK – FULLT!
3 dagar 5 970 SEK
2 dagar 3 980 SEK
1 dag 1 990 SEK

Boka lagtält idag!
shop.ahusbeach.com