Kalender – Åhus Beach

Åhus Beachhandboll Festival

Det är med stor glädje och stolthet vi välkomnar dig till Åhus Beachhandboll Festival i sommar! Under dessa 25 år har vi skapat en unik och minnesvärd festival som har blivit en årlig höjdpunkt för handbollsälskare från Sverige och resten av världen.

 

Majoriteten av festivalens matställen har öppet till 20:00 varje dag
Foodcourt och bar har öppet till 23:00 varje dag

Bli en del av traditionen

Vi laddar för att göra årets festival till den bästa hittills, med massor av spännande matcher, underhållning och oförglömliga minnen. Missa inte chansen att delta i Åhus Beachhandboll Festival och bli en del av denna fantastiska handbollstradition!

Vad kan jag göra på handbollsfestivalen?

Styla beachlooken

Ge dig själv den ultimata stylingupplevelsen hos Åhus Beach Styling! Här kan du få en fantastisk frisyr, håret färgat i din favoritfärg och en kreativ ansiktsmålning med lagets färger. Besök Åhus Beach Styling och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd och häftig stil som kommer att få dig att känna dig som en riktig vinnare!

Lyssna på intervjuer med profilerna

Vår studio underhåller dig från festivalens handbollsvimmel. Under dagarna finns vi där för att analysera allt som sker, intervjua strandens profiler och få upp handbollsandan!

Besök strandens hetaste sportbutik

Åhus Beach Store är den officiella sportbutiken på stranden, och här finns ett brett utbud av sportiga produkter för både stora och små. En av de unika funktionerna hos Åhus Beach Store är möjligheten att trycka din egen tröja. Du kan designa din egen tröja och få den tryckt direkt i butiken.

Så oavsett om du är på jakt efter nya sportkläder, bollar, kepsar eller vill designa din egen tröja, är Åhus Beach Store platsen att besöka. Här hittar du allt du behöver för att vara aktiv, sportig och stylad på stranden. Det är en butik som erbjuder något för alla, och du kommer att hitta massor av spännande produkter att utforska och välja mellan.


Esport på Åhus Beachhandboll Festival! Inför 2024 kommer vi vidareutveckla festivalen med fler spelfunktioner till esportutrymmet. Åhus beach esport kommer att fokusera på hälsan och ordentliga spelförhållanden. Vi vill skapa ett utrymme där våra gäster och idrottare kan koppla av en stund mellan matcherna, och även anordna aktiviteter med spel som fokuserar på rörelse och givetvis på att ha roligt.

Features

Det här är Åhus Beach Esport Festival

40

Gamingstationer

Scen

för e-matcher

Retro Gaming

Arkadspel

VR

Stationer

Sim Racing

by Mercedes

Sim Biking

by Coca Cola

Challenge

by Great IT

FIFA

Turneringar

Gaming

& hälsa

Streamers

& influencers

Läs mer om esporten!

Fler smånöjen på beachen

Spela TeqBall!

På Åhus Beach är vi stolta över att erbjuda Teqball som en av våra populära aktiviteter. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, är detta en chans att prova på en unik och spännande sport som garanterat kommer att ge dig en minnesvärd upplevelse.

Utmana varandra, ha kul och upplev den härliga gemenskapen och tävlingsandan i denna fantastiska bollsport. Kom och upptäck Teqball på Åhus Beach och låt spelet börja!

Phototime!

Passa på att fånga dina bästa minnen från Åhus Beach i våra Photobooths! Här kan du stiga in i roliga och unika miljöer och ta härliga foton som du kan ta med dig hem som ett fysiskt minne från din tid på stranden.

Vi har dessutom flera fotoväggar utplacerade på området där du, ditt lag, dina vänner eller familj kan ta selfies eller fota er tillsammans.

Hälsa på Pål The Ål!

På Åhus Beach har vi en riktigt speciell gäst – vår maskot Pål the ål! Pål är en sprallig och glad ål som älskar att träffa våra besökare och sprida glädje på stranden.

Du är välkommen att hälsa på Pål och få en high five eller en kram. Han är alltid redo att posera för bilder och göra ditt besök på Åhus Beach ännu mer minnesvärt. Pål är en älskad karaktär bland våra besökare, och många barn och vuxna älskar att interagera med honom.

Leader’s Corner – för alla ledare

Läs mer

Mer roligt att göra tillsammans!

Mästarnas Mästare!

by Sparbanken Skåne
Välkommen till Sparbanken Skånes monter på Åhus Beach – platsen där du kan utmana dina vänner i spännande 1 mot 1 kamper och delta i roliga aktiviteter!

Här har du chansen att testa din skicklighet och tävla mot dina kompisar i olika aktiviteter. Visa upp din träffsäkerhet och se vem som är den ultimata ”Mästarnas Mästare”! Det blir en rolig och spännande tävlingsmiljö där du kan prova på olika aktiviteter och utmana dig själv och dina vänner.

Pingis!

by Bubs
I Bubs monter på Åhus Beach finns det något för alla pingisälskare! Kom och prova på att spela pingis i en härlig och avslappnad atmosfär. Oavsett om du är en erfaren pingisspelare eller nybörjare är du välkommen att delta och ha kul med dina vänner eller familj.

Kom och besök Bubs monter på Åhus Beach och upplev en rolig och godisfylld aktivitet med pingis. Det blir en chans att njuta av både sport och sötsaker på detta fantastiska strandevenemang.

Ladda batterierna!

by Enkla Elbolaget
Du behöver inte oroa dig för att ditt batteri ska ta slut mitt i allt skoj på Åhus Beach. I Enkla Elbolagets monter kan du enkelt ladda din mobiltelefon och vara säker på att du har tillräckligt med batteri för att ta fantastiska bilder, dela dina upplevelser eller hålla kontakten med dina vänner och familj.

Det är enkelt och smidigt att ladda din mobiltelefon i Enkla Elbolagets monter. Du kan helt enkelt koppla in din telefon, slappna av och njuta av ditt besök på Åhus Beach medan din telefon laddar.

Teknikträna!

by TriQ Arena
För alla bollsport-entusiaster har vi något riktigt coolt på Åhus Beach – TRiQ arena, medgrundare av ingen mindre än Henrik ”Henke” Larsson! Här kan du testa på teknikträning och spontanidrott på ett sätt som är kul och tillgängligt för alla, oavsett erfarenhetsnivå.

Kom och testa bollsporternas skatepark på Åhus Beach och upplev teknikträning och spontanidrott när det är som bäst. Här är det inga krav på speciella färdigheter, bara en plats där du kan ha kul, röra på dig och njuta av bollsporter på ett helt nytt sätt. Välkommen till TRiQ arena på Åhus Beach – en plats för spontanidrott och kul för alla!

Workout!

by Åhus Träningscenter
Ta med dig träningskläder, vattenflaska och din träningsglädje och kom och träna på Åhus Träningscenters utegym. Det är en möjlighet att förbättra din fysiska hälsa samtidigt som du njuter av frisk luft och den vackra atmosfären på Åhus Beach.

Klättra!

by Triumfglass
Här är det ultimata lekstoppet för barnen där de kan klättra och ha kul medan du njuter av Triumf Glass smarriga smaker. Ta med dina små äventyrare till Triumf Glass klättervägg och se dem erövra höjderna och ha det roligt!

Återhämtning!

by JL Fysiocenter
Har du smärta från muskler och leder? Besök vårt sjukgymnasttält bemannat av erfarna sjukgymnaster från JL Fysiocenter. Tveka inte att besöka och boka tid på Åhus Beach för en bedömning. Vi erbjuder även avslappnande och rehabiliterande massage för att lindra spänningar, öka cirkulationen och främja återhämtning. Vi är här för att hjälpa dig att hålla dig frisk och skadefri under Åhus Beachhandboll Festival.

och mycket mer!

Mat & dryck på sommarens festival

Läs mer

Boka sommarens hetaste upplevelse

Senaste nytt

Fynda julklappar från Åhus Beach

Det bästa från Åhus Beach är nu tillgängligt online! Utforska beachens favoriter i Åhus Beach officiella webbutik. Med fri frakt får du chans att fynda...

Topp 10 bästa föreningarna på beachen

Det är med stor glädje vi fortsätter vår tradition att hylla de bästa föreningarna på Åhus Beachhandboll! Förstaplatsen 2023 går till Ystads IF HF. Sedan...

Anmälan öppen för Åhus Beachhandboll 2024!

Efter en fantastisk turnering i Åhus Beachhandboll 2023, där inte mindre än 1115 lag deltog från hela Sverige, är det med stor glädje vi meddelar...

Fler nyheter