Åhus Beachhandboll – Åhus Beach

Anmäl laget innan 9 januari

Spara upp till 700 kr per lag!

Sommarens hetaste samlingspunkt!

11 – 20 juli 2024

Senaste nytt

Fynda julklappar från Åhus Beach

Det bästa från Åhus Beach är nu tillgängligt online! Utforska beachens favoriter i Åhus Beach officiella webbutik. Med fri frakt får du chans att fynda...

Topp 10 bästa föreningarna på beachen

Det är med stor glädje vi fortsätter vår tradition att hylla de bästa föreningarna på Åhus Beachhandboll! Förstaplatsen 2023 går till Ystads IF HF. Sedan...

Anmälan öppen för Åhus Beachhandboll 2024!

Efter en fantastisk turnering i Åhus Beachhandboll 2023, där inte mindre än 1115 lag deltog från hela Sverige, är det med stor glädje vi meddelar...

Fler nyheter

Bokningen är öppen

Upptäck vår härliga lagtältsby

Bokningen är öppen

Lagboende i fräsch skolsal

Minnen för livet

Sedan 1997

Minnen

för livet

Sedan 1997

Välkommen till vår glädjefyllda folkfest

Åhus Beachhandboll Festival är en glädjefylld folkfest för alla och Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn, ungdom och senior-handbollen. Turneringen spelas på stranden i Åhus och bidrar till stor gemenskap för hela handbollssverige. Varje år deltar ca 1400 lag som spelar 7000 matcher på de 19 sandbanorna. Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för att skapa nya minnen tillsammans.

Varför välja Åhus Beachhandboll?

Handbollssverige är här

Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för en annorlunda cupupplevelse. Totalt kommer över 1400 lag från hela Sverige för att spela beachhandboll och ha kul tillsammans i sanden.

Samlad upplevelse

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel handbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma festivalområde precis vid havet = minimalt resande!

Stora profiler

Hos oss träffar du Sveriges största handbollsstjärnor vare sig de spelar i elitklassen eller njuter av handbollsfesten. Kim Andersson, Jim Gottfridsson, Hanna Blomstrand är några av stjärnorna som årligen besöker oss.

Finalkvällarna

Under festivalens dagar möts alla vid festivalens hjärta, centercourten, för finalspel. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner. Att spela och uppleva en final på Åhus Beach är minst sagt ett minne för livet.

Mycket att göra

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med roliga aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen för alla åldrar.

En unik stämning

Vare sig det är finalspel med fullsatta läktare, go stämning och massa spelglädje. Åhus Beachhandboll är en unik folkfest och ett resultat av gemenskapen som finns i hela handbollssverige.

Handbollssveriges samlingspunkt!

Sedan starten 1997 har Åhus Beach varit ett event som engagerat och berört både deltagare och besökare. Från morgon till kväll fylls stranden med flera tusen deltagare, besökare och supportrar. Med mängder av aktiviteter utanför spelplanerna är vi samlingspunkten för alla som älskar sand mellan tårna, handboll och gemenskap. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen.

Anmäl laget och spara upp till 700 kr per lag