Åhus Beachhandboll – Åhus Beach

Sommarens hetaste samlingspunkt!

13 – 22 juli 2023

Nedräkningen har börjat

DAGAR

TIMMAR

MINUTER

SEKUNDER

Boka sommarens hetaste upplevelse

Senaste nytt

Över 1000 lag är redo för handbollsfestival

Vi har glädjen att meddela att över 1 000 lag har anmält sig till sommarens hetaste handbollsfestival! Åhus Beachhandboll Festival går av stapeln den 13-22...

Mat & Ro bjuder på smakupplevelse

Åhus Beach och Mat & Ro går samman för att erbjuda festivalbesökarna en smakupplevelse utöver det vanliga. Mat & Ro är vår nya partner för...

Boka en festivalstuga vid Åhus Beach

Boka en festivalupplevelse utöver det vanliga med våra bekväma festivalstugor. Slipp packa och resa till och från turneringen varje dag och ha allt du behöver...

Fler nyheter

Så spelar vi handboll på sanden

1. Indoor rules

Since 1997
🤾 Här spelar vi handboll på sand

Läs mer

2. EHF Rules

NEW!
🤾 Här spelar vi med beachhandbollsregler enligt Svenska Handbollsförbundet/Europeiska Handbollsförbundet

Läs mer

Säkra lagets plats!

TILL Anmälan 2023

Säkra lagets plats!

TILL Anmälan 2023

Anmäl laget idag!

Välj hur ni vill betala

Anmäl laget idag och betala direkt med kort eller senare via Klarnas betallösningar. Betalningsvillkor för att betala med faktura via Klarna är 30 dagar.

Övernatta i Åhus

Minnen för livet

Sedan 1997

Minnen

för livet

Sedan 1997

Välkommen till vår glädjefyllda folkfest

Åhus Beachhandboll Festival är en glädjefylld folkfest för alla och Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn, ungdom och senior-handbollen. Turneringen spelas på stranden i Åhus och bidrar till stor gemenskap för hela handbollssverige. Varje år deltar ca 1400 lag som spelar 7000 matcher på de 19 sandbanorna. Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för att skapa nya minnen tillsammans.

Boka sommarens hetaste upplevelse

Varför välja Åhus Beachhandboll?

Handbollssverige är här

Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för en annorlunda cupupplevelse. Totalt kommer över 1400 lag från hela Sverige för att spela beachhandboll och ha kul tillsammans i sanden.

Samlad upplevelse

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel handbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma festivalområde precis vid havet = minimalt resande!

Stora profiler

Hos oss träffar du Sveriges största handbollsstjärnor vare sig de spelar i elitklassen eller njuter av handbollsfesten. Kim Andersson, Jim Gottfridsson, Hanna Blomstrand är några av stjärnorna som årligen besöker oss.

Finalkvällarna

Under festivalens dagar möts alla vid festivalens hjärta, centercourten, för finalspel. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner. Att spela och uppleva en final på Åhus Beach är minst sagt ett minne för livet.

Mycket att göra

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med roliga aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen för alla åldrar.

En unik stämning

Vare sig det är finalspel med fullsatta läktare, go stämning och massa spelglädje. Åhus Beachhandboll är en unik folkfest och ett resultat av gemenskapen som finns i hela handbollssverige.

Handbollssveriges samlingspunkt!

Sedan starten 1997 har Åhus Beach varit ett event som engagerat och berört både deltagare och besökare. Från morgon till kväll fylls stranden med flera tusen deltagare, besökare och supportrar. Med mängder av aktiviteter utanför spelplanerna är vi samlingspunkten för alla som älskar sand mellan tårna, handboll och gemenskap. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen.