Veckans program

Varje dag på Åhus Beach är fylld med roliga upplevelser och aktiviteter. För stora som små. Nu är dagsprogrammet för 2018 här!

Läs mer

Åhus Beach Studio

Se kvart-, semi- och finaler direkt från Centercourten varje kväll! Sändningen pågår 18:00 – 22:30 13-20 juli. 16:00 – 22:30 21-22 juli.

Se A-slutspelet live

Hitta hit & Parkera

Det är lätt att ta sig till Åhus Beach, var du än börjar din resa och hur du än väljer att ta dig hit. Med cykel, buss, tåg, bil eller flyg. Nyhet! I år kan du boka din parkeringsplats i förväg.

Läs mer

Minnen för livet!

Åhus Beachhandboll Festival är en glädjefylld folkfest för alla och Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn, ungdom och senior-handbollen. Turneringen spelas på stranden i Åhus och bidrar till stor gemenskap för hela handbollssverige. Varje år deltar ca 1400 lag som spelar 7000 matcher på de 19 sandbanorna. Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för att skapa nya minnen tillsammans.

Handbollsveriges samlingspunkt!

Sedan starten 1997 har Åhus Beach varit ett event som engagerat och berört både deltagare och besökare. Från morgon till kväll fylls stranden med flera tusen deltagare, besökare och supportrar. Med mängder av aktiviteter utanför spelplanerna är vi samlingspunkten för alla som älskar sand mellan tårna, handboll och gemenskap. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen.

Läs mer om festivalen