Tack för i år!

Handbollssveriges hetaste samlingspunkt!

13-22 JULI 2018

Minnen för livet!

Åhus Beachhandboll Festival är en glädjefylld folkfest för alla och Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn, ungdom och senior-handbollen. Turneringen spelas på stranden i Åhus och bidrar till stor gemenskap för hela handbollssverige. Varje år deltar ca 1400 lag som spelar 7000 matcher på de 19 sandbanorna. Under festivalens tio dagar samlas landets handbollsföreningar och kompisgäng här för att skapa nya minnen tillsammans.

Handbollsveriges samlingspunkt!

Sedan starten 1997 har Åhus Beach varit ett event som engagerat och berört både deltagare och besökare. Från morgon till kväll fylls stranden med flera tusen deltagare, besökare och supportrar. Med mängder av aktiviteter utanför spelplanerna är vi samlingspunkten för alla som älskar sand mellan tårna, handboll och gemenskap. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen.

Läs mer om festivalen

Handbollsfiesta

Direkt efter Åhus Beachhandboll Festival är det dags för sommarens hetaste försäsongsmatcher 23-24 juli 2018.

Måndag 23 juli i Kristianstad Arena
18.00: Kristianstad Handboll vs Köbenhavn Håndbold
19.45: IFK Kristianstad vs SG Flensburg Handewitt

Biljetter till matcherna i Kristianstad Arena är tillgängliga. Entrépriser: Långsida Kategori 1: 150:-. Långsida Kategori 2: 130:-. Långsida Kategori 3: 120:-. Pensionär: 100:-. Ståplats: 80:-. Ståplats Ungdom: 50:-.

Tisdag 24 juli i Sparbanken Skåne Arena i Lund
18.30: LUGI HF vs SG Flensburg Handewitt
Matchen i Lund har fri entré.

Köp din biljett här