Åhus Beach Classic – Åhus Beach

Åhus Beach Classic

Handboll på sand sedan 1997

Upptäck Åhus Beach Classic

Åhus Beach Classic är en tävlingsform som är unik och bygger på Svenska Handbollsförbundets regler för inomhushandboll, men med en spännande twist! På Åhus Beach Classic är matcherna intensiva, snabba och endast 10 minuter långa.

Vi tror på att ge våra deltagande lag så många möjligheter som möjligt att skina på planen. Tävlingen inleds med ett hett gruppspel där lagen får chansen att visa upp sina färdigheter och kämpa om en plats i A-slutspelet. För att säkerställa att alla lag får möjlighet att spela och utvecklas har vi även B-slutspel och i vissa klasser till och med C-slutspel.

Första dagen inleds med gruppspel, och andra dagen fortsätter gruppspelet och avslutas med det adrenalinfyllda slutspelet.

Match

10 min

Dagar

2

Ålder

U10 till Seniorer

Slutspel

A, B & C

Storlek

+30 lag/klass

Lagavgifter

10 dagars handbollsfestival är alltid inkluderad för alla deltagare. Läs mer om vad som ingår i våra lagavgifter här.

Läs mer

Skapa minnen för livet i sommar!

Spelregler

Åhus Beach Classic är en tävlingsform som är rolig, enkel och för alla. Helt enkelt handboll på sand med vissa undantag. Här kan du läsa mer detaljerat om spelreglerna.

Läs mer

Spela 3 dagar i sommar!

Upptäck beachhandboll

Dubbla spelkategorier, dubbel handbollsfest!

I år har vi utökat vår tävling och erbjuder möjligheten att spela Åhus Beachhandboll 2024 under hela 3 dagar i rad eller fler. Det finns möjlighet att spela 2 dagar Åhus Beach Classic och sedan en dag renodlad Beachhandboll.

Läs mer om när de olika spelkategorier spelas!

Läs mer