SOMMARENS FOTBOLLSFEST

2-9 JULI • 2022 • ÅHUS, SVERIGE

Åhus Beachfotboll är Sveriges största beachsoccerturnering.
Varje sommar samlas över 400 lag under 8 dagar för att spela matcher vid havet i den skånska byn Åhus.

SENASTE NYTT

Anmälan 2022 är öppen!

Nu är anmälan för 2022 års turneringar öppen för alla lag. Hundratals lag står redan redo för spel på stranden i Åhus. Två somrar har...

Förtursanmälan är öppen!

Förtursanmälan är öppen och flera lag har redan anmält sig till sommarens roligaste beachturneringar i Åhus 2022! Alla lag som var anmälda 2021 har förtur...

Den 1 december öppnar anmälan till 2022

Nu öppnar vi snart anmälan till sommarens turneringar på Åhus Beach - från den 1 december 09:00 kan alla lag anmäla sig. "Efter två år...

Fler nyheter

Äntligen!

Åhus Beachfotboll

Äntligen!

Åhus Beachfotboll

Välkommen till sommarens fotbollsfest!

Solen skiner, havet skvalpar och gräset är utbytt mot sand. Åhus Beachfotboll är fotboll när den är som bäst. Turneringen är samlingsplatsen för fotbollsklubbar från stora delar av landet. Ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lag och klubbar kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

VARFÖR VÄLJA ÅHUS BEACHFOTBOLL?

PULSEN

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

SAMLAD UPPLEVELSE

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma turneringsområde precis vid havet = minimalt resande.

MYCKET ATT GÖRA

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser för alla åldrar.

EN UNIK ATMOSFÄR

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

– Beachfotboll kompletterar gräsfotboll perfekt, då det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. År 2022 är vi med för femte året i rad!

Ledare & förälder Mariebo IK

Vi skapar minnen för livet
– och en unik cupupplevelse –

Den här filmen summerar alla underbara minnen för livet som vi skapade tillsammans på Åhus Beachfotboll 2019.