SENASTE NYTT

Åhus Beach inväntar nytt besked från regeringen

Åhus Beach avvaktar med beslut om sommarens efterlängtade folkfest på stranden. Regeringen ska den 12 maj presentera sin plan för att öppna upp landet. –...

Laganmälan - vad gäller?

Vi är medvetna om att både Gothia Cup och Partille Cup ställt in och beklagar alla ungdomar som sett fram emot turneringarna i Göteborg. Åhus...

Senaste nytt inför sommaren

Hur resonerar vi inför sommarens evenemang? Lyssna på Åhus Beach grundare Mats G Jönsson om tankarna inför sommaren. I dagsläget väntar vi på rapporten från...

Fler nyheter

Minnen för livet

Sommaren 2021

Minnen

för livet

Sommaren 2021

Sommarens fotbollsfest!

Solen skiner, havet skvalpar och gräset är utbytt mot sand. Åhus Beachfotboll är fotboll när den är som bäst. Turneringen är samlingsplatsen för fotbollsklubbar från stora delar av landet. Ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lag och klubbar kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

VARFÖR VÄLJA ÅHUS BEACHFOTBOLL?

PULSEN

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

SAMLAD UPPLEVELSE

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma turneringsområde precis vid havet = minimalt resande.

MYCKET ATT GÖRA

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser för alla åldrar.

EN UNIK ATMOSFÄR

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

Anmäl laget till turneringen 2021!

Vi skapar minnen för livet
– och en unik cupupplevelse –

Den här filmen summerar alla underbara minnen för livet som vi skapade tillsammans på Åhus Beachfotboll 2019.

 

– Beachfotboll kompletterar gräsfotboll perfekt, då det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. År 2021 är vi med för femte året i rad!

Ledare & förälder Mariebo IK