Åhus Beachfotboll

2 – 9 juli 2022

SENASTE NYTT

Den 1 december öppnar anmälan till 2022

Nu öppnar vi snart anmälan till sommarens turneringar på Åhus Beach - från den 1 december 09:00 kan alla lag anmäla sig. "Efter två år...

Varmt välkommen tillbaka till Åhus Beach!

Vi är väldigt glada för det besked Regeringen kommit med om lättade restriktioner från och med 29 september. Detta innebär att vi äntligen kan välkomna...

Åhus Beachfotboll 2-9 juli 2022

Då spelar ditt lag 2022! Här är alla speldagar för Åhus Beachfotboll nästa sommar.DatumVeckodagKlass2 juliLördagMotion, U7, U123 juliSöndagU8, U12, U14, FFA4 juliMåndagU13, U145 juliTisdagU9, U13,...

Fler nyheter

Minnen för livet

Sommaren 2022

Minnen

för livet

Sommaren 2022

Sommarens fotbollsfest!

Solen skiner, havet skvalpar och gräset är utbytt mot sand. Åhus Beachfotboll är fotboll när den är som bäst. Turneringen är samlingsplatsen för fotbollsklubbar från stora delar av landet. Ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lag och klubbar kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

VARFÖR VÄLJA ÅHUS BEACHFOTBOLL?

PULSEN

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

SAMLAD UPPLEVELSE

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma turneringsområde precis vid havet = minimalt resande.

MYCKET ATT GÖRA

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser för alla åldrar.

EN UNIK ATMOSFÄR

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

– Beachfotboll kompletterar gräsfotboll perfekt, då det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. År 2022 är vi med för femte året i rad!

Ledare & förälder Mariebo IK

Vi skapar minnen för livet
– och en unik cupupplevelse –

Den här filmen summerar alla underbara minnen för livet som vi skapade tillsammans på Åhus Beachfotboll 2019.

 

Våra huvudpartners