Tack för i år!

Nordens bästa beachfotbollsupplevelse!

29 juni - 5 juli 2019

Senaste nytt

Räppe IF och Åhus IF segrare i P13-klasserna

2019-07-05 19:28:24
Läs nu

Minnen för livet!

Åhus Beach kryllar av glädje och passion för sporten vi älskar! Här samlar vi alla bilder från årets turnering.

Se fler bilder här

Åhus Beach Official App

Vi rekommenderar att ni laddar ner Åhus Beach Official APP. Där hittar ni all information ni behöver om turneringarna och veckorna i Åhus. Hela spelschemat med lagens matcher och de senaste resultaten blandat med allt som händer runtomkring spelplanerna.

Den finns att ladda ner för iOS på App Store och Android på Google Play.

För alla som älskar fotboll

Åhus Beachfotboll är turneringen för alla som älskar fotboll, sommar och strand. Här samlas fotbollsklubbar från hela landet för att sparka boll i sanden. Åhus Beach har blivit samlingspunkten för en härlig gemenskap och god lagsammanhållning i samband med en rolig spelupplevelse på stranden i Åhus. Under 7 dagar spelar de 450 lagen ca 3000 matcher. Turneringsområdet är laddat med upplevelser för hela familjen, supporterskaran och laget under veckan.

Vi ses i sanden 2019!

Mer bolltouch!

Många korta och intensiva matcher på sand. Dessutom är det mer bolltouch för alla eftersom det bara är 3-4 utespelare i varje lag. Alla lär sig att ta för sig mer i närkamp. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan.

Så blir du bäst på beachen!

Vad behöver man tänka på när man ska spela beachfotboll i Åhus? I beachfotboll behöver bland annat laget ha kontroll på bollen när den är i luften mycket mer än vanlig fotboll. Ett tips är att träna på tekniken i att hålla bollen i luften. Bäst på beachen är en videoserie med tips och trix hur du kan förbättra ditt spel inför sommarens turnering.

Trixa här!