Anmälan är öppen!

Nordens bästa beachfotbollsupplevelse!

29 juni - 5 juli 2019

Åhus Beachfotboll 2019

Senaste nytt

Åhus Beach blir glassigare: Triumf Glass ny partner

2019-03-06 10:42:57
Läs nu

Minnen för livet!

Åhus Beachfotboll är turneringen för alla som älskar fotboll, sommar och strand. Här samlas fotbollsklubbar från hela landet för att sparka boll i sanden. Åhus Beach har blivit samlingspunkten för en härlig gemenskap och god lagsammanhållning i samband med en rolig spelupplevelse på stranden i Åhus. Under 7 dagar spelar de 400 lagen ca 3000 matcher. Turneringsområdet är laddat med upplevelser för hela familjen, supporterskaran och laget under veckan.

Vi ses i sanden 2019!

Mer bolltouch!

Många korta och intensiva matcher på sand. Dessutom är det mer bolltouch för alla eftersom det bara är 3-4 utespelare i varje lag. Alla lär sig att ta för sig mer i närkamp. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan.

Så blir du bäst på beachen!

Vad behöver man tänka på när man ska spela beachfotboll i Åhus? I beachfotboll behöver bland annat laget ha kontroll på bollen när den är i luften mycket mer än vanlig fotboll. Ett tips är att träna på tekniken i att hålla bollen i luften. Bäst på beachen är en videoserie med tips och trix hur du kan förbättra ditt spel inför sommarens turnering.

Trixa här!