Info till ledare och supporters – Åhus Beach

Info till ledare och supporters

Vi ser fram emot att välkomna dig till Åhus Beachhandboll Festival 13-22 juli 2023. Här kommer information till dig som ledare och supporter så att er ankomst ska bli så smidig som möjligt.

Parkering
Det går att förboka P-plats precis vid turneringsområdet på Tennisvägen i Åhus för 100 kr per dag. Det finns dessutom parkering för 40 kr vid Åhus IP på Åhus Folketsparkgatan samt vid Åhus Seaside på Kantarellvägen för 50 kr. Parkeringsplats går att förboka senast 19:00 dagen innan ankomst. Det går dessutom att köpa biljett på plats i mån av plats, betalning med swish. Parkeringsplats går att förboka i Åhus Beach Shop här.

Incheckning
När ni anländer till Huvudentrén på Stubbagatan 2 så checkar ni in laget i ackrediteringen. I ackrediteringen får ni era ledare och spelarband. Ackrediteringen öppnar onsdagen den 12/7 kl 12:00-21:00. Ni kan checka in 2 timmar innan första matchstart varje dag under turneringen. Det går bra att hämta ut era band när ni vill under festivalen.

Ledarband & spelarband
2 st ledarband ingår i er anmälningsavgift. På ledarbandet finns en kupong som gäller som gratis kaffe, varje ledare får 3 koppar kaffe gratis. Denna gäller i Åhus Beach Café i Leader’s Corner. Spelarband och ledarband gäller som entré till alla turneringens 10 dagar. Det går att köpa till extra spelarband och ledarband på plats. Varje lag får max bestå av 12 spelare och 4 ledare, dessa extra spelarband och ledarband kan man köpa eller få på plats i Åhus Beach ackreditering. Obs! Varje spelare och ledare behöver vara inskrivna i sin laguppställning för att ha möjlighet att köpa/få extra band.

Registrera era spelare i laguppställningen på din lagsida här.
Priser för extra ledare och spelarband kan du läsa mer om här.

Entrépriser
Barn upp till 13 år samt över 80 år går in gratis. Supporters och besökare kan köpa biljett på plats eller förköpa entré i Åhus Beach Shop här.

Grillkassen
Grillar finns att använda i lagtältsbyn mellan 11:30-14:00 och 16:00-19:00. Det går att förboka vår populära Åhus Beach Teambag – en grillkasse fyllda med godsaker. Våra grillkassar:
• Grillkasse med 8 st 90g hamburgare och bröd. Inkl ketchup och amerikansk dressing.
Förboka här.

Övrig mat och dryck
Vi har ett brett utbud av mat i restauranger och matbutik på festivalområdet för hela familjen. Vi har en foodcourt på turneringsområdet där man kan beställa sin mat via app och slippa köa. Appen heter ”Hotell Iföhus” och finns där appar finns. Iföhus har ett stort och varierat utbud av sallader, tacos, fish & chips, pizza, lasagne. För de små finns det barnmenyer, bland annat pannkakor. Veganska och glutenfria alternativ finns. Du får en notifikation när maten är redo att hämtas upp vid respektive station. Hela festivalens matutbud kan du läsa om här.

Festivalbussen
Vi erbjuder våra besökare gratis buss genom Åhus. Bussen kör 08:00-12:00 och 14:00-23:00. 22:40 avgår sista bussen från festivalområdet. Bussen kör från varje hållplats var 20:e minut. Telefon till bussen: 0730-636506. Se karta med alla hållplatser här.

Festivalkalendern
Följ festivalens program, öppettider och alla aktiviteter här.

Områdeskarta
Se karta över festivalområdet här.

Boende
Har ni inte bokat boende ännu finns det lediga 4-mannastugor precis vid turneringsområdet. Toalett finns i anslutning och dusch inne på området. Läs mer och boka här.

Turneringsapp
Spelschemat följer du bäst i appen Åhus Beach Official. Det är en perfekt följeslagare för alla deltagare och supportrar under festivalen. I den nya versionen av appen kan du följa turneringens matcher och favorisera de lag du vill följa. Du hittar allt under ”följ turneringen” i menyn. Om du redan har appen nerladdad behöver du uppdatera till den senaste versionen. Den finns både för android och iphone.

Hundar är välkomna in på området kopplade.

Varmt välkommen till sommarens hetaste samlingspunkt 13-22 juli!