Åhus Beach Boendeplattform

Varje år kommer ett stort antal besökare till Åhus för att delta i de båda turneringarna på Evenemangsstranden, Åhus Beachfotboll och Åhus Beachhandboll Festival. Sammanlagt ca 80 000 unika besökare till evenemangen på Åhus Beach genererar ca 40 000 gästnätter till Kristianstads Kommun. Siffran för antalet besökare har ökat för varje år efterhand som evenemangen vuxit. Samtidigt är det kategorin ”långväga besökare” som ökar.

För att öka upplevelsen för de långväga besökarna har Åhus Beach en utmaning. Att kunna tillhandahålla boenden åt samtliga som efterfrågar. För att göra det enkelt och användarvänligt för besökaren har Åhus Beach därmed skapat en boendeplattform på sin hemsida där de, tillsammans med samarbetspartners, föreningar och privatpersoner kan administrera och lägga upp gästnätter till förmån för besökarna. Vilka vinner på det här? Svaret är: Alla.

”Genom att bli boendepartner till Åhus Beach hjälper man på så vis evenemangen att skapa en bättre upplevelse för besökaren och deltagaren för samtliga evenemang. Detta samtidigt som din förening, ditt hotell, B & B, vandrarhem eller du som privatperson tjänar pengar” – Patricia Wendel

Patricia Wendel, service- och administrationskoordinator på Åhus Beach, berättar att samarbeten har upprättats med föreningar och företag i Åhus med omnejd samt familjeföretaget från Ystad, Nordic Travel för att kunna öka boendeservicen för besökarna. Alla samarbeten förläggs sedan på en och samma plattform – Åhus Beach Boendeplattform – där alla parter kan lägga upp sina boenden på ett enkelt och smidigt sätt.

Det nya konceptet som boendeförmedlare grundar sig i att förenkla processen för besökare att kunna hitta boenden över sommaren på ett smidigt sätt. Det innebär att Åhus Beach erbjuder olika anläggningar att vara bokningsbara på deras hemsida som har över 6 miljoner sidvisningar om året. Chansen för att få just din stuga uthyrd, rum på hotell eller vandrarhem är väldigt stor. Och det bästa är att det är både enkelt att registrera sig och riskfritt eftersom ditt boende blir försäkrat via stugbranschens trygghetsförsäkring som ingår.

Är du en aktör som till 2019 vill skapa ett större samarbete med Åhus Beach finns möjligheten att få din anläggning uppbokad direkt via anmälningssystemet för deltagare som söker hårdförläggning.

God fortsättning! Vi välkomnar evenemangsåret 2018!

God fortsättning allihop! Vi på Åhus Beach ser väldigt mycket fram emot det nya evenemangsåret. På vår hemsida och sociala mediekanaler kommer vi kontinuerligt att presentera allra senaste nytt om våra evenemang: Åhus Beachfotboll, Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Live. Vi kommer även att presentera nya artister och spännande samarbeten! Vi välkomnar er till […] Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År önskar Åhus Beach

Snart lämnar vi 2017 bakom oss och går in mot nya tider. Vi vill tacka alla spelare, ledare, funktionärer, volontärer, besökare, leverantörer, operatörer, samarbetspartners och crewpersonal för ett fantastiskt 20-årsjubileum! Väldigt mycket händer just nu på Åhus Beach-  och några nyheter vill vi hålla lite mer på. Januari kommer därmed att bli en mycket spännande […] Läs mer »

Åhus Beach presenterar First Hotel Christian IV som fortsatt boendepartner för våra Elitlag

Åhus Beach är glada över att få presentera ett fortsatt samarbete med First Hotel Christian IV i Kristianstad. Hotellet som under flera år har tagit emot bland annat elitlagen som spelat under både Åhus Beachhandboll Festival och Handbollsfiesta i Kristianstad Arena fortsätter att vara en föregångare i hotellbranschen vid lokala arrangemang – årliga som engångsarrangemang. […] Läs mer »