Det tyska topplaget SG Flensburg Handewitt kommer till Malmö den 23 juli

Laget, som just nu ligger tvåa i Bundesliga, kommer att möta HK Malmö i en träningsmatch.

 

Åhus Beach, Malmö Stad och HK Malmö arrangerar en handbollsfest tillsammans.

Söndagen den 23 juli, dagen efter finalerna i Åhus Beachhandboll festivals Elitklass, möts nämligen HK Malmö och SG Flensburg Handewitt i en träningsmatch i Baltiska Hallen. För barn under 18 år kommer det att vara fri entré.

– Handbollen i Malmö med omnejd är på väg uppåt, men behöver ytterligare skjuts. Därför är det kul att kunna vara med på en sådan här sak. Barn och ungdomar ska få chansen även i Malmö att se ett av världens absolut bästa handbollslag, säger Mats G Jönsson, vd och grundare på Åhus Beach.

Under måndagen åker sedan Flensburg åter till Kristianstad. Där möter de IFK Kristianstad i dess hemmaarena. Samma dag kommer för övrigt damelitklassens danska topplag, Team Esbjerg, att spela träningsmatch mot Kristianstad HK.

Lagen till Elitklassen i Åhus Beachhandboll Festival 2017 är klara!

Nu står det klart vilka lag som kommer att ställa upp i Elitklassen i Åhus Beach. I damklassen gör det danska storlaget Team Esbjerg debut och på herrsidan berikar återigen SG Flensburg Handewitt turneringen. – Vi är otroligt nöjda med startfältet som är russinet i kakan av hela Beachhandbollssommaren. Statusen på turneringen har ökat för […] Läs mer »

Stora dragarna Flensburg och Team Esbjerg till Åhus Beachhandboll i sommar

I år firar Åhus Beachhandboll festival 20 år. Tyska topplaget SG Flensburg-Handewitt har sedan 2011 haft Åhus Beachhandboll festival som uppladdning inför kommande Bundesliga och Champions Leauge-spel. Så blir det även i år vilket blir Flensburgs sjunde besök i rad på Åhus Beach. Flensburgs varumärke på Åhus Beachhandboll är numera mycket starkt och klubben har även vunnit […] Läs mer »