Ingelsta Kalkon – Ny spännande samarbetspartner till sommarens evenemang!

Matalternativen blir allt fler under evenemangen i sommar då Ingelsta Kalkon har gått in som en ny samarbetspartner till Åhus Beach AB.

Lotta Gall, Platschef Åhus Beach

”Vi är glada att vi knutit samarbetsavtal med Ingelsta kalkon som står för kvalitet, närproducerat och hälsosammare matalternativ. Företaget som har sina rötter i den Skånska myllan på Österlen kommer tillföra nya menyer och matupplevelser på Åhus Beach i sommar.- Detta ligger helt i linje med vårt framtidsinriktade arbete kring hälsa och välmående säger Lotta Gall, Platschef på Åhus Beach AB”

Anders Hedin, Försäljning & Marknadschef Ingelsta Kalkon

”Åhus Beach är en fantastisk folkfestival varje sommar och vi på Ingelsta Kalkon är jätteglada att kunna gå med som en partner på detta härliga sportevent. Varje år förbättras eventet och i år hoppas vi att vara en del av denna förbättring. Många gillar kalkon men har kanske inte provat så många av våra olika produkter och vi vet att nyttigare alternativ efterfrågas allt mer. Så vi ser fram emot att få träffa våra konsumenter, erbjuda goda och nyttiga maträtter av kalkon. Vi lanserar denna vecka en fryst kalkonburgare som vi tror jättemycket på och självklart finns denna att köpa på Åhus Beach i sommar. Och jag lovar att det kommer fler överraskningar under eventet, avslutar Anders Hedin, Försäljning & Marknadschef Ingelsta Kalkon.”

 

Ett av våra längsta och starkaste samarbeten fortsätter!

Ända sedan Mats G Jönsson, VD och grundare Åhus Beach AB, startade Åhus Beach Cup 1997 med 75 deltagande lag i småbåtshamnen i Åhus har de alltid varit med som en stark samarbetspartner till evenemangen i Åhus. Kristianstadsbladet och Åhus Beach har gått igenom många historier tillsammans. Bra som lite mindre bra med allt ifrån miniräknare […] Läs mer »

H65 Höör är klara för ännu ett år i sann traditionsanda

Svenska Mästarna från 2017 H65 Höör är klara för dam-Elitklassen ännu en sommar. H65 har som tradition att varje år delta i Åhus Beachhandboll Fesitvals Elitklass, vilket gör att många besökare och lag från barn- och ungdomsleden åker från Höör reser till Åhus Beach över juli månad.  De tvåfaldiga mästarna av Elitklassen (2014 och 2015), H65 […] Läs mer »

Årets orangea magnet 2017 går till….. ÅHUS BEACH!!

Tisdagen den 17 april 2018 var det Guldjubel på Teaterbaren i Kristianstad, där företagsamhet och handlingskraft uppmärksammas och hedras inför Kristianstad Kommun och dess näringsliv. Representanter på plats var Åhus Beach AB´s VD och grundare Mats G Jönsson samt platschef för Åhus Beach,  Lotta Gall. Första priset som delades ut var ”Årets orangea magnet 2017” som Åhus […] Läs mer »