Planera lagets sommar i Åhus – Åhus Beach

Planera lagets sommar i Åhus

Med glädje och stolthet hälsar vi dig och ditt lag välkommen till Åhus Beachhandboll Festival den 11-20 juli i sommar! Det är nu 27 år sedan vi började skapa denna unika och minnesvärda festival, som nu utgör en årlig höjdpunkt för handbollsälskare från hela Sverige och världen.

Vi vet att det innebär en hel del planering inför lagets sommarbesök i Åhus. För att underlätta har vi samlat all nödvändig information på ett och samma ställe, för att göra bokningsprocessen så smidig som möjligt.

  1. SPELREGLER. Upplev maximal handbollsfest och delta i flera spelklasser i sommar. Åhus Beach Classic är vår ena klassiska tävlingsform där vi spelar handboll på sand och med inomhusregler med vissa undantag. Beachhandbollsklasserna är vår nya tävlingsform som spelar med beachhandbollsregler enligt IHF/Svenska Handbollsförbundet med vissa undantag. Läs mer om spelreglerna här.
  2. SPELDAGAR. Se vilka dagar vilken åldersklass spelar 2024 här.  
  3. SPELARBAND. I varje lagavgift ingår det 8 spelarband och 2 ledarband. Varje lag får max bestå av 12 spelare och 4 ledare, dessa extra spelarband och ledarband kan man köpa på plats i Åhus Beach ”lagincheckning”. Spelarbanden och ledarbanden gäller som entré till alla turneringens dagar. Priser för extra band ser du här.
  4. DISPENSER. Lagen har rätt att ansöka om 2 överåriga spelare (max 1 år äldre). Det får endast vara 1 på plan åt gången under match. Förbundsdispens är godkänd att använda i Åhus Beachhandboll och skall vid begäran från tävlingsledning kunna uppvisas.
  5. ERBJUDANDE. Vi har just nu ett early bird-erbjudande på anmälan som gäller t.o.m den 9 januari. Ni kan spara upp till 700 kr per lag om ni anmäler laget innan dess. Läs mer om erbjudandet här.
  6. ANMÄLAN. När det är dags att anmäla laget går du till anmälningssidan och anmäler laget här.
  7. BETALNING. Välj hur ni vill betala. Antingen kan ni betala direkt med kort eller senare via Klarnas betallösningar. Betalningsvillkor för att betala med faktura via Klarna är 30 dagar.
  8. BOENDE. Behöver ni någonstans att bo i samband med ert besök kan du läsa mer om vårt skolboende här. Nytt för i år är att det serveras frukostbuffé. Bokning av vårt boende sker sedan på shop.ahusbeach.com
  9. MIN LAGSIDA. Ni får inloggning till er lagsida på mailadressen ni angav vid anmälan. På er lagsida kan ni hantera laginfo, eventuella dispenser och er laguppställning inför turneringen.
  10. FLER FRÅGOR. Har du några frågor är det bara att maila oss på info@ahusbeach.com så svarar vi så fort vi kan. Du kan även läsa mer turneringsinfo på den här sidan.

Mer information om hur du kan planera sommarens besök hittar du här!