Weblink ny titelsponsor till elitklassen – Åhus Beach

Weblink ny titelsponsor till elitklassen

Vi kan nu glädjeligen presentera Weblink IP Phone som ny titelsponsor för Åhus Beachhandbolls Elitklass 2015. Weblink Elitklass kommer att vara en viktig del för att utveckla Åhus Beachhandboll Festival ytterligare de kommande tre åren.

Vi är jätteglada att Weblink vill vara med och utveckla Elitklassen ytterligare. Åhus Beachhandboll Festival är sedan 1997 en i grunden ungdomsturnering med fokus på familjen. Vi har haft en enorm utveckling de senaste åren och blivit en viktig del för både Åhus och Kristianstad kommun. Eventet växer hela tiden, men egentligen kan inte själva ungdomsturneringen växa så mycket mer just nu av praktiska och logistiska skäl. Då ser vi potentialen att utveckla en elitklass som är värd namnet.

Weblink har under många år varit engagerade i handbollen som samarbetspartner och sponsor till Alingsås HK. Detta engagemang har även tagit dem till Åhus under somrarna när deras egna barn deltagit i Åhus Beachhandboll Festival. Enligt Weblinks VD, Mikael Andersson, är arrangemanget ypperligt och saknar motstycke då det förenar familj och idrott. Möjligheten att vara med att utveckla Elitklassen var det ingen tvekan om. Weblink ser verkligen framåt mot att sätta Weblink Elitklass på idrottskartan och samtidigt stärka deras eget varumärke.

Herrlag som är klara för Weblink Elitklass 2015 är bland annat Flensburg/Handewitt (GER), MT Melsungen (GER), A1 Bregenz Handboll (AUT), IFK Kristianstad och Hammarby IF. I damklassen är tiofaldiga segrarna Team Eslöv med och Kristianstad HB skall försvara de lokala färgerna.

Läs mer om Weblink på deras hemsida: www.weblink.se