Succé för Vranjes bokrelease! – Åhus Beach

Succé för Vranjes bokrelease!

Det var en närmast kokande stämning i Åhus Beach Center under torsdagen då en av våra allra största handbollsprofiler genom tiderna grillades i Bolltroll & Banke och därefter hade release för sin självbiografi. Köarna ringlade långa när Ljubomir Vranjes signerade boken ”Jag vill bara vinna”, berättelsen om hans allt annat än spikraka väg till toppen av handbollvärlden.

Som tränare i ett av världens bästa klubblag, SG Flensburg-Handewitt, så har ”Ljubo” gjort det till en tradition att besöka Åhus Beach som del i lagets stenhårda försäsongsträning.

– Allt runtomkring här talar för sig själv. Vi har fantastiska förutsättningar här med träningsmöjligheterna i både Kristiandstad och Åhus. Dessutom har festivalen utvecklats enormt under de sex år som vi har varit här. Och så får ju jag komma hem till Sverige också, sa Ljubomir.

Han passade också på att dela med sig av hur en vanlig dag ser ut för laget under vistelsen – och det är inget viloläger dem är på.

– Det är uppstigning halv 7 på morgonen, följt av en dryck och 6 kilometers löpning. Därefter frukost följt av vila och 1 timme och 45 minuter i gymmet. Sen lunch följt av handbollsträning klockan 16.30. Till slut är det middag vid 20 och sen sover spelarna som små änglar, berättade han.

Vad tycker spelarna om det då?
De älskar det!

Se hela intervjun med Ljubomir Vranjes, där han berättar allt om boken, i Åhus Beach TV ikväll klockan 18.15.