Ingelsta Kalkon – Ny spännande samarbetspartner till sommarens evenemang! – Åhus Beach

Ingelsta Kalkon – Ny spännande samarbetspartner till sommarens evenemang!

Matalternativen blir allt fler under evenemangen i sommar då Ingelsta Kalkon har gått in som en ny samarbetspartner till Åhus Beach AB.

Lotta Gall, Platschef Åhus Beach

”Vi är glada att vi knutit samarbetsavtal med Ingelsta kalkon som står för kvalitet, närproducerat och hälsosammare matalternativ. Företaget som har sina rötter i den Skånska myllan på Österlen kommer tillföra nya menyer och matupplevelser på Åhus Beach i sommar.- Detta ligger helt i linje med vårt framtidsinriktade arbete kring hälsa och välmående säger Lotta Gall, Platschef på Åhus Beach AB”

Anders Hedin, Försäljning & Marknadschef Ingelsta Kalkon

”Åhus Beach är en fantastisk folkfestival varje sommar och vi på Ingelsta Kalkon är jätteglada att kunna gå med som en partner på detta härliga sportevent. Varje år förbättras eventet och i år hoppas vi att vara en del av denna förbättring. Många gillar kalkon men har kanske inte provat så många av våra olika produkter och vi vet att nyttigare alternativ efterfrågas allt mer. Så vi ser fram emot att få träffa våra konsumenter, erbjuda goda och nyttiga maträtter av kalkon. Vi lanserar denna vecka en fryst kalkonburgare som vi tror jättemycket på och självklart finns denna att köpa på Åhus Beach i sommar. Och jag lovar att det kommer fler överraskningar under eventet, avslutar Anders Hedin, Försäljning & Marknadschef Ingelsta Kalkon.”