Fortsatt samarbete mellan ATEA och Åhus Beach – Åhus Beach

Fortsatt samarbete mellan ATEA och Åhus Beach

”Vi på Atea ser återigen fram emot ett stort och betydelsefullt engagemang runt Åhus Beach 2018 – ett fantastiskt evenemang med sin grogrund i lokalt åtagande och partnerskap.

En viktig fråga för oss på Atea är arbetet runt socialt ansvar och hållbarhet – något vi hoppas kunna lägga stor vikt på under kommande års event.

Vi vill lyfta frågan om återvinning och återanvändning av it – och att den skall bli lika självklar som att panta burkar. Med oss på plats kommer vi ha en 300 kg tung – och över 2 meter hög tron – som går under benämningen Game of Phones. Det är Ateas sätt att – på ett lekfullt sätt – belysa viktiga frågor och ge inspiration för ett mer hållbart samhälle. Vi ser fram emot att träffa barn, unga och vuxna, som är intresserade av det digitala livet i allmänhet – och det hållbara i synnerhet. Vi ses!” 

Johan Möllerstedt
Platschef

Carin Winberg
Marknadsansvarig

”Åhus Beach är väldigt glada över att få presentera ett fortsatt samarbete med ATEA.

ATEA är med sin kunskap oerhört viktiga för att våra evenemang ska fortsätta utvecklas genom IT-infrastruktur och digitalisering på området. De bygger även sin verksamhet kring bland annat hållbarhet och hälsa vilket är två nyckelord hos oss. Deras aktivitet – Game of Phones – kommer att skapa stort intresse för våra besökare som samtidigt belyser viktiga budskap genom återvinning av it.”

Mats G Jönsson
VD & Grundare Åhus Beach AB