En enkel guide genom anmälningsprocessen – Åhus Beach

En enkel guide genom anmälningsprocessen

Vi förstår att det är mycket att tänka på och planera inför sommaren i Åhus. Här har vi försökt underlätta för dig som bokar lagets upplevelse med en enkel guide genom processen.

SPELDAGAR. Se vilka dagar laget spelar 2023 här.

SPELARBAND. I varje lagavgift ingår det 8 spelarband och 2 ledarband. Varje lag får max bestå av 12 spelare och 4 ledare, dessa extra spelarband och ledarband kan man köpa på plats i Åhus Beach ”lagincheckning”. Spelarbanden och ledarbanden gäller som entré till alla turneringens dagar. Priser för extra band ser du här.

DISPENSER. Lagen har rätt att ansöka om 2 överåriga spelare (max 1 år äldre). Det får endast vara 1 på plan åt gången under match. Förbundsdispens är godkänd att använda i Åhus Beachhandboll och skall vid begäran från tävlingsledning kunna uppvisas.

ANMÄLAN. När det är dags att anmäla laget går du till anmälningssidan och anmäler laget här.

BETALNING. Välj hur ni vill betala. Antingen kan ni betala direkt med kort eller senare via Klarnas betallösningar. Betalningsvillkor för att betala med faktura via Klarna är 30 dagar.

MIN LAGSIDA. Ni får inloggning till er lagsida på mailadressen ni angav vid anmälan. På er lagsida kan ni hantera laginfo, eventuella dispenser och er laguppställning inför turneringen.

BOENDE. Behöver ni någonstans att bo i samband med er besök kan du läsa mer om våra boendealternativ här. Bokning av våra boenden sker sedan på shop.ahusbeach.com

FLER FRÅGOR. Har du några frågor är det bara att maila oss på info@ahusbeach.com så svarar vi så fort vi kan. Du kan även läsa mer turneringsinfo på den här sidan.

Trygg bokning!
Just nu har vi ett erbjudande som gäller t.o.m den 31/12. Nu kan ni nämligen boka er plats till turneringen till 2022 års priser samt med trygga avbokningsvillkor. Efter årsskiftet gäller 2023 års priser. 100% av avgiften på anmälan och boende tillbaka vid avbokning t.o.m 28 februari 2023.

Anmäl laget nu