Eliten & Senior Förening slås ihop 2020 – Åhus Beach

Eliten & Senior Förening slås ihop 2020

Med anledning av det allmänna läget kring Coronaviruset har Åhus Beach beslutat att den populära Åhus Beach Elit och Senior Förening slås ihop till en spelklass i sommar under Åhus Beachhandboll Festival 9-18 juli.

Detta beslut grundas i det ovissa läget just nu i hela idrottssverige och i hela världen. Trots minskade inkomster och den generella ovissheten planerar vi för en toppenbra turnering i sommar. En av våra högsta prioriteringar är givetvis att ingenting av det ändrade läget ska påverka kvaliteten på vår beachhandbollsturnering trots att vi är tvungna att förändra en hel av det som vi planerade tidigare i höst.

Det vi nu väljer att förändra är att slå ihop Elitklassen och Seniorklass Förening till en klass. Alla matcher kommer spelas på våra huvudbanor och finalen kommer avsluta hela årets upplaga av Åhus Beach 2020!

Årets Senior Föreningsklass riktar sig till föreningslag där samtliga deltagare endast är aktiva licensierade spelare från samma förening som vill delta under Åhus Beachhandboll Festival över två dagar, fredag 17 juli och lördag 18 juli. Dam & Herrlag i SHE, Handbollsligan och Allsvenskan, Div 1 och neråt kan anmäla sig i denna klass 2020.

Regerande mästare i Elitklassen är Herrarna i Lugi och damerna i Köbenhavn Håndbold.
Vi hoppas på en riktigt bra kamp mellan det regerande föreningslaget IK Lågan och de danska damerna. Samt en bra match mellan herrarna i Lugi och HK Ankaret. Det roliga med beachhandboll är att vilka som helst kan vinna!

Förra sommaren var det såhär härligt på Åhus Beach när seniorerna lirade på stranden.

Normalt stänger vi anmälningssidorna den 1 juni men i år planerar vi att hålla anmälan öppen lite längre för att kunna ta emot lag och föreningar som vill anmäla sig senare inpå turneringsstart.

Vi har förlängt betalningsvillkoren för nya anmälningar.
Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor på info@ahusbeach.com

Läs mer om spelklassen Senior Förening

Åhus Beach kommer senast den 1 juni eller tidigare besluta om vi behöver ställa in evenemanget. Vi följer myndigheternas rekommendationer i alla beslut vi tar inför sommarens evenemang. Läs mer om senaste uppdateringen kring Åhus Beach och Coronaviruset här.

Nu håller vi tummarna för att vi alla ses på sommarens roligaste handbollsfestival 9-18 juli 2020!

Alla i teamet Åhus Beach önskar er en härlig påsk tillsammans med de närmaste!