Planera ditt besök till fotbollsfestivalen – Åhus Beach

Planera ditt besök

Snart dags för sommarens roligaste fotbollsfestival?
Vi har samlat ihop allt du behöver veta, så att du enkelt hittar det du behöver innan, under och efter besöket i Åhus.

Entrépriser 2024

Biljett Pris
Upp till 13 år Gratis
Från 80 år Gratis
1 dag 75 kr
2 dagar 115 kr
Alla dagar – Ungdom 13-18 år 150 kr
Alla dagar 175 kr

Övernatta i Åhus – hitta ert boende under turneringen

Läs mer och boka här

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

Boka sommarens hetaste upplevelse

Anmäl laget här

Området

Området ligger belägen på en stor sandstrand där du kan ta ett bad mellan matcherna i havet. Ett promenadstråk från festivalen finns ett utebad med bassänger vid Åhus Seaside Hotel. Nära området ligger en offentlig strand med badbrygga.

Öppettider

Festivalområdet öppnar en timme innan första matchstart ca 09:00 varje morgon och stänger efter sista finalen ca 21:00.

Mat & Dryck

Det finns gott om matalternativ inne på festivalområdet. Det finns ett brett utbud av sallader, pasta, hamburgare, husmanskost med varierande utbud. Glutenfria, laktosfria samt vegetariska alternativ finns i samtliga enheter. Läs mer om vår festivalmat här.

Parkering

Visste du att du kan parkera gratis i Åhus? Om du tar bilen till Åhus finns det flera parkeringar i närheten till turneringsområdet.

Läs mer om vart du kan parkera här.

Hitta hit

Åhus Beach ligger på Täppetstranden i Åhus och det är enkelt att hitta hit – vare sig du väljer att ta dig hit med cykeln, bilen eller bussen. Bussen stannar 500 m från huvudentrén.

Läs mer om hur du hittar hit här.

Upplevelsen

Sommaren 2024 anordnas sommarens hetaste upplevelser – Åhus Beachhandboll Festival 11-20 juli och Åhus Beachfotboll 29 juni-6 juli. Närheten till havet, spel på sand, täta matcher, fullsatta läktare och med finalspel på kvällarna med speaker, dunkande musik och ljusspel. Lägg därtill massvis med aktiviteter för alla åldrar, stora profiler, artister, unik stämning och mycket mer. Upplevelsen i Åhus är utan dess like.

Läs mer om sommarens program här.

Hundar är välkomna in på festivalområdet.

Service på området

Betalning på området

Så gott som överallt på festivalområdet kan du betala med konto-, kredit- och betalkort. Vissa av våra enheter tar även swish. Behöver du ta ut pengar finns den närmaste bankomaten/uttagsautomaten i byn.

Hitta bankomat

Vatten

Orka mer! Det finns vattenstationer utspridda på festivalområdet där man kan fylla på sin vattenflaska – vare sig man tar med sin egen flaska eller återanvänder en köpt PET-flaska.

Sjukvård

För att spelarna ska kunna leverera sitt yttersta och för att besökarna ska känna sig trygga har Åhus Beach i vanlig ordning bemannat evenemanget med erfarna sjukgymnaster, fysioterapeuter och utbildad sjukvårds- och akutpersonal. Vårt sjukvårdsteam JL Fysio är på plats. Om någonting skulle hända finns det hjälp och möjlighet till vila i deras sjukvårdstält.

Lagtältsby

Vår lagtältsby är platsen är lagen och föreningarna samlas mellan matcherna för att slipa på hejarramsorna.

Läs mer och boka här

Upptäck Åhus

Åhus en pärla i Skåne som erbjuder fantastiska möjligheter för en sommarsemester för hela familjen. Med sina sandstränder, naturreservat, småbåtshamn och rika kulturarv finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Så varför inte planera din nästa resa till Åhus och uppleva allt denna vackra destination har att erbjuda!.

Följ senaste nytt!

Spelschema till Åhus Beachfotboll

Nu är grupperna lottade för alla 580 lag som ska spela på Åhus Beachfotboll 29 juni-6 juli! Kolla in vilka lag ditt favoritlag kommer möta...

Snart turneringsstart

Vi ser fram emot att välkomna alla spelare och supportrar till Åhus Beachfotboll Festival 29 juni-6 juli 2024. Rekordmånga lag är redo att uppleva fotbollsäventyret...

Streama matchen från Åhus Beachfotboll

Missa inget från sändningarna av Åhus Beachfotboll Festival på vår nya streamingkanal Åhus Beach Play! Med accesspasset kan du se alla matcher från bana 1,...

Fler nyheter