Spela med Åhus Handboll 15-24 juli – Åhus Beach

Spela med Åhus Handboll 15-24 juli

Åhus Handboll är en viktig del i uppbyggnaden och genomförandet av evenemangen på Åhus Beach.
Vi är glada att få starta upp ett samarbete med föreningen inför sommaren 2021!

Vanligtvis hjälper föreningen Åhus Handboll till med bemanning inför och under evenemangen på Åhus Beach. Eftersom det inte blir någon handbollsfestival i sommar kommer föreningen Åhus Handboll ha ett väsentligt ekonomiskt bortfall inför nästa säsong. Åhus Beach och föreningen är därför glada att få starta upp ett samarbete inför sommaren 2021.

Klubben kommer hjälpa till att uppföra 6 st beachhandbollsplaner och 2 st beachfotbollsplaner på evenemangsstranden i Åhus. Dessa planer går nu att boka via appen Åhus Beach Official.

Åhus handboll kommer ordna matcher på spelplanerna mellan 15-24 juli då Åhus Beachhandboll skulle ägt rum. Vissa dagar är redan fulltecknade, men hör av er till David för att se om det finns plats för er åldersgrupp. Vänligen maila David.astrom@ahushandboll.com för mer information.

Åhus Handboll kommer dessutom hjälpa till med bemanningen i Åhus Beach Glassbar mellan den 15 och den 24 juli. För detta engagemang får föreningen del i kioskens försäljning.

Vi på Åhus Beach är glada att vi kan hjälpa det lokala föreningslivet på de sätt vi kan under dessa omständigheter. Framför allt är vi glada att vi kan stötta rörelseglädjen för barn och unga även om vi inte kan genomföra våra evenemang.

Ladda ner appen Åhus Beach Official här nedan:

App Store 👈
Google Play 👈