Redo för beachhandbollsveckan? – Åhus Beach

Redo för beachhandbollsveckan?

Nu är det bara timmar kvar tills vi slår upp portarna för handbollssveriges samlingspunkt. Äntligen kommer vi få se alla välbekanta ansikten igen och förhoppningsvis många nya. Vi lovar att Åhus Beachhandboll 2018 kommer vara något alldeles extra. Här kommer lite matnyttig information till dig som deltagare, ledare och besökare innan turneringsstart.

Lagincheckning och huvudentrén öppnar torsdag 12 juli 13:00-21:00. Då kan ni checka in laget, sätta upp ert lagtält samt köpa festivalband, endagars och tvådagarsentré. Vi har öppet från 09:00 under turneringsveckan. Ledaren ansvarar för att checka in laget och fördela spelarbanden till alla som ska delta. Tänk på att allting ska vara betalt och att alla spelare är ifyllda innan ni checkar in laget samt att det är max 8 spelare/lag.

Är du inte ännu på plats så kommer man kunna köpa endagars och tvådagarsentré här på vår hemsida fr.o.m turneringsstart.

Alla barn och ungdomar upp till 15 år har fri entré. Vi har ett ungdomsband för ungdomar mellan 15-18 år som gäller som entré hela veckan. Läs mer här.

Varmt välkommen till Åhus Beachhandboll Festival!

Övrig information:
Hur du hittar hit och vart du ska parkera. Läs mer.
Vad händer på festivalområdet? Läs mer.
Köp ditt festivalband. Läs mer.
När spelar laget? Läs mer.