Molly Sandén till Åhus Beachhandboll 2019 – Åhus Beach

Molly Sandén till Åhus Beachhandboll 2019

Molly Sandén har sjungit i hela sitt liv och är idag en av våra största, svenska röster. I sommar kommer hon till Åhus Beachhandboll Festival fredagen den 19 juli!

När Molly Sandén med band tar ton firas de sista festivaldagarna av handbollsveckan i Åhus 2019.

Och fredagen den 19 juli kommer bli en stor dag.

Klasserna födda 2005, 2003 och Senior Öppen kommer inta spelbanorna från morgon till kväll.

En sommarkväll på Åhus Beach.

Några av världens bästa elitlag ansluter folkvimlet på stranden och bland dem är de Danska mästarinnorna Köbenhavn Håndbold med flera Svenska landslagslirare i truppen. Under dagen kommer man kunna träffa, få en autograf eller ta en selfie med spelarna på centercourten.

Hanna Blomstrand skriver autograf.

Åhussonen och Tech-miljadären Henrik Persson Ekdahl kommer tillsammans med hans företag Optimizer Invest att säkerställa att mycket roligt sker i anslutning till deras närvaro som matchvärdar.

Inte nog med det.

När sista finalen spelats och solen gått ner över tall-topparna kommer Åhus Beachhandbolls centercourt förvandlas till Åhus Beach Live och Molly Sandén med band bjuder alla besökare på en magisk konsert.

Våren 2018 släppte Molly Sandén albumet ”Större”, hennes första album helt på svenska. Albumet har snart nått platina i Sverige och mötts av ett fantastiskt mottagande av såväl kritiker som fans. Hon blev den mest streamade svenska kvinnliga artisten på Spotify med över 70 miljoner lyssningar.

Efter albumet följde en bejublad sommarturné på bl.a. nya festivalen Queens of Pop och ett fullsatt Gröna Lund. I höstas kom också låten ”Kär i din kärlek” – en svensk cover på Ed Sheerans låt ”Shape Of You” som Molly spelade in i Spotify Singles Sessions.

Låten gick in på plats nio på Spotify Topp 50, har spelats flitigt på radio och sålt guld.

Under vintern har hennes senaste låt ”Sand” legat högt på spellistorna.

Vad är då inte bättre än att hon kommer till sommarens roligaste handbollsfestival på sand?

Hela programmet för Åhus Beach Live 2019 presenteras under våren.