Minnen för livet!

En del av Åhus Beachhandboll Festival

12-21 JULI 2019

Åhus Beach Live 2019

Senaste nytt

Sigrid Bernson till Åhus Beachhandboll 2019

2019-05-20 07:02:34
Läs nu

Åhus Beach Live

Handboll och fotboll i all ära. Men för oss är det viktigt att skapa minnen för livet för alla! Därför bestämde vi oss 2016 för att arrangera Åhus Beach Live med musik och underhållning. 2018 blev Åhus Beach Live en del av Åhus Beachhandboll Festival. 2019 kommer Åhus Beach Live sprida magisk stämning många av festivalens dagar. Så snart beachhandbollens sista skott har kastats vänds alla blickar mot scenen på festivalen och Sveriges bästa artister tar över.

Hela artistprogrammet för 2019 presenteras under våren.

12 juli | Pidde P

Den 12 juli sätter Pidde P igång festen på Åhus Beachhandboll Festival 2019! Inför fotbolls-VM fick han till en sommarplåga med låten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” och nu är han tillbaka med danser inspirerade från gamingvärlden med ”Kickar du så flippar jag”. Lyssna på hans grymma låt här nedan.

Live: 19:00

Lyssna på Spotify!

13 juli | Eva Jumatate

När 10-åriga Eva Jumatate framförde Never Enough i Talang 2019 berörde hon hela publiken till tårar och fick juryn att ställa sig upp. Nu är hon aktuell på Malmö Opera i huvudrollen som Matilda och framför låtar över hela landet med sin magiska sångröst. Musiken inspirerar Eva varje dag och hennes dröm är att sjunga på stora scener i hela världen.

Live: 19:00

Se Eva i Talang 2019

15 juli | Sigrid Bernson

Sommaren 2017 debuterade hon med singeln ”This Summer” skriven av henne själv, Josefin Glenmnark, Jimmy Jansson och Palle Hammarlund. Singeln har sedan följts upp av minst lika peppiga ”Celebrate” och julsingeln ”I Do”. Under våren 2018 tävlade Sigrid Bernson i Melodifestivalen med låten ”Patrick Swayze” som blev en stor hit. Sommaren 2018 bjöd på singeln ”Hot Like The Sun” och en turné med duon Samir & Viktor. Mer musik väntas under 2019.

Sigrid är också en av Sveriges mest kända proffsdansare, hon har bl.a. medverkat i Let´s Dance på TV4 sedan 2011.

Live: 22:30

Se Sigrid i Mello!

19 juli | Molly Sandén

Molly Sandén har sjungit i hela sitt liv och är idag en av våra största, svenska röster. Våren 2018 släppte Molly Sandén albumet ”Större”, hennes första album helt på svenska. Albumet har snart nått platina i Sverige och mötts av ett fantastiskt mottagande av såväl kritiker som fans. Hon blev den mest streamade svenska kvinnliga artisten på Spotify med över 70 miljoner lyssningar. Under vintern har hennes senaste låt ”Sand” legat högt på spellistorna.

Live: 22:30

Se videon här!

20 juli | Mendez

Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Med vårens senaste hit i Melodifestivalen kommer han nu till Åhus Beachhandboll Festival lördagen 20 juli. 2002 tävlade Mendez i Melodifestivalen med låten ”Adrenaline” och slutade på en andra plats. Året därefter följde han upp med ”Carnaval” som även den blev en stor hit. Mendez har släppt flertalet album på spanska och blivit en av Chiles hetaste stjärnor. Sedan dess har han deltagit i Melodifestivalen ett flertal gånger. Senaste gången var under våren 2018 med låten ”Everyday” och under sommaren såg vi honom på Diggiloo-turnén.

Live: 22:30

Kolla in uppträdet från Mello

Festivalband 12-21 juli

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar under 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival samt Elitklassen och Åhus Beach Live. Ungdomsband 15-18 år gäller som entré hela veckan 12-21 juli. Ungdomsbandet går att köpa under turneringsveckan i huvudentrén för 195:-. Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m 1 april samt under turneringsveckan i huvudentrén för 450:-. Ett tips är att köpa ditt Festivalband redan nu för att få tillträde till förköpskön och komma in på festivalområdet mycket snabbare vid turneringsstart. Glöm inte din legitimation hemma.

Köp ditt Festivalband nu