Minnen för livet!

En del av Åhus Beachhandboll Festival

12-21 JULI 2019

Senaste nytt

Tack för i år!

2019-07-23 13:02:11
Läs nu

Åhus Beach Live

Handboll och fotboll i all ära. Men för oss är det viktigt att skapa minnen för livet för alla! Därför bestämde vi oss 2016 för att arrangera Åhus Beach Live med musik och underhållning. 2018 blev Åhus Beach Live en del av Åhus Beachhandboll Festival. 2019 kommer Åhus Beach Live sprida magisk stämning många av festivalens dagar. Så snart beachhandbollens sista skott har kastats vänds alla blickar mot scenen på festivalen och Sveriges bästa artister tar över.

Åhus Beach Official App

Vi rekommenderar att ni laddar ner Åhus Beach Official APP. Där hittar ni all information ni behöver om turneringarna och veckorna i Åhus. Hela spelschemat med lagens matcher och de senaste resultaten blandat med allt som händer runtomkring spelplanerna.

Den finns att ladda ner för iOS på App Store och Android på Google Play.

12 juli | Pidde P

Den 12 juli sätter Pidde P igång festen på Åhus Beachhandboll Festival 2019! Inför fotbolls-VM fick han till en sommarplåga med låten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” och nu är han tillbaka med danser inspirerade från gamingvärlden med ”Kickar du så flippar jag”. Lyssna på hans grymma låt här nedan.

Live: 19:00

Lyssna på Spotify!

13 juli | Eva Jumatate

När 10-åriga Eva Jumatate framförde Never Enough i Talang 2019 berörde hon hela publiken till tårar och fick juryn att ställa sig upp. Nu är hon aktuell på Malmö Opera i huvudrollen som Matilda och framför låtar över hela landet med sin magiska sångröst. Musiken inspirerar Eva varje dag och hennes dröm är att sjunga på stora scener i hela världen.

Live: 19:00

Se Eva i Talang 2019

14 & 16 juli | Asfedai & Larsson Soul Brothers

Asfedai & Larsson Soul Brothers bjuder upp till dans med soul och disco-favoriter från 60-talet och framåt. Denna uppsättning består av själ, känsla och rytm, som gör det omöjligt för publiken att sitta still. Med slagverk, bas, gitarr, sång och blås levererar de garanterat örongodis natten lång.

Live: 22:30

Signed, Sealed, Delivered (I'm yours)!

15 juli | Sigrid Bernson

Sommaren 2017 debuterade hon med singeln ”This Summer” skriven av henne själv, Josefin Glenmark, Jimmy Jansson och Palle Hammarlund. Singeln har sedan följts upp av minst lika peppiga ”Celebrate” och julsingeln ”I Do”. Under våren 2018 tävlade Sigrid Bernson i Melodifestivalen med låten ”Patrick Swayze” som blev en stor hit. Sommaren 2018 bjöd på singeln ”Hot Like The Sun” och en turné med duon Samir & Viktor. Mer musik väntas under 2019.

Sigrid är också en av Sveriges mest kända proffsdansare, hon har bl.a. medverkat i Let´s Dance på TV4 sedan 2011.

Live: 22:30

Se Sigrid i Mello!

17 juli | GAMMAL | Peg Parnevik & Pontus Petersson

GAMMAL består av popduon Peg Parnevik och Pontus Petersson. Peg Parnevik fick sitt musikaliska genombrott 2016 med ”Ain’t no saint” och vann pris som Årets Nykomling vid musikgalan P3 Guld. I början av 2019 bildade hon tillsammans med Pontus Petersson popduon GAMMAL och i januari kom duons debutsingel ”Blommor där du står” som har blivit en stor hit. I maj kom nästa singelsläpp ”Sånger från förut” och fler singelsläpp följer i sommar som ska mynna ut i en EP och sommarturné.

Live: 22:30

Lyssna på "Blommor där du står"

18 juli | William Segerdahl

William Segerdahl är bara 17 år och skriver poppig sommarsoul på svenska. Förra året var han med i TV4-programmet ”Idol” och svepte med sig hela Sverige med sin talang. Hans debutsingel ”Problem” kom tidigare i år och har redan streamats över 1 miljon ggr. William Segerdahls nya singel ”Dansgolv” släpps samma dag som Åhus Beachhandbolls första uppkast sker 12 juli.

Live: 22:30

Se Williams video "Problem"

19 juli | Molly Sandén

Molly Sandén har sjungit i hela sitt liv och är idag en av våra största, svenska röster. Våren 2018 släppte Molly Sandén albumet ”Större”, hennes första album helt på svenska. Albumet har snart nått platina i Sverige och mötts av ett fantastiskt mottagande av såväl kritiker som fans. Hon blev den mest streamade svenska kvinnliga artisten på Spotify med över 70 miljoner lyssningar. Under vintern har hennes senaste låt ”Sand” legat högt på spellistorna.

Live: 22:30

Se videon här!

20 juli | Mendez

Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Med vårens senaste hit i Melodifestivalen kommer han nu till Åhus Beachhandboll Festival lördagen 20 juli. 2002 tävlade Mendez i Melodifestivalen med låten ”Adrenaline” och slutade på en andra plats. Året därefter följde han upp med ”Carnaval” som även den blev en stor hit. Mendez har släppt flertalet album på spanska och blivit en av Chiles hetaste stjärnor. Sedan dess har han deltagit i Melodifestivalen ett flertal gånger. Senaste gången var under våren 2018 med låten ”Everyday” och under sommaren såg vi honom på Diggiloo-turnén.

Live: 22:30

Kolla in uppträdet från Mello