Intersport och Hummel tar större roller i Åhus Beachhandboll Festival – Åhus Beach

Intersport och Hummel tar större roller i Åhus Beachhandboll Festival

Sportkedjan Intersport och varumärket Hummel kommer från och med 2014 att bli större samarbetspartners till Åhus Beachhandboll Festival. De går in som titelsponsor till barn- och ungdomsklasserna. Teleffekt är titelsponsor till elitklasserna. Dessutom kommer vi att se Åhus Beach-kollektionen för 2014 i Hummel.

– Vårt nya 3-års avtal med Intersport och Hummel är jättebra för oss som arrangör och för besökaren. Vi får starka aktörer som bygger upp butik på vår festival, samt är med och utvecklar vårt varumärke rejält. Det är alla vinnare på, säger Mats G Jönsson, VD i Åhus Beachhandboll Festival AB.

Intersport har varit med varje år sedan Åhus Beachhandboll grundades 1997 och de satsar stort på föreningar och familjer.

– Vi ser årliga Åhus Beachhandboll som en självklar samlingsplats med över 1000 lag och 50 000 besökare under nio evenemangsdagar, säger Tomas Nanasi, Intersport.

– Att vi dessutom kan vara en del i varumärket Åhus Beachhandboll Festival ihop med Hummel, är vi mycket stolta för och vi ser fram mot utvecklingen under de närmsta 3-5 åren. Intersport finns med där sport & fritid finns och vår vision är att svenska folket ska bli aktivast i världen. Att vara med och sponsra och utveckla Åhus Beachhandbolls verksamhet där många drömmer om att få deltaga och besöka är fantastiskt kul, avslutar Nanasi.

Hummel ser Åhus Beachhandboll Festival som en fantastisk möjlighet att vara en del av alla handbollsspelare, ledare och föräldrar.

– Förhoppningsvis kan vi knyta till oss kontakter och få ännu fler klubbar runt om i landet att välja Hummel, säger Rolle Ahlm på Hummel Sverige.

Lokalt runt Åhus och Kristianstad är både Hummel och Intersport väldigt starka, och har samarbete med klubbar som t.ex. IFK Kristianstad, Åhus Handboll, Näsby Handboll och Kristianstad Handboll.

– Eftersom Åhus Beachhandboll och Intersport under en lång tid haft ett bra samarbete föll sig detta naturligt för oss, säger Rolle Ahlm.

Kontakt:
Mats G Jönsson, Åhus Beachhandboll Festival AB. 0708-989075
Tomas Nanasi, Intersport. 0705-986844, www.intersport.se
Rolle Ahlm, Hummel Sverige. 0702-473432, www.hummel.net