Handbollskanalen bevakar Åhus Beach – Åhus Beach

Handbollskanalen bevakar Åhus Beach

Handbollskanalen kommer att bevaka Åhus Beachhandboll Festival i sommar. Som en av de mest framträdande handbollssajterna på nätet kommer Handbollskanalen att närvara med sina reportrar för att skriva reportage, intervjua spelare och ledare, och videobevaka allt handbollsrelaterat under festivalen.

”Vi är mycket glada över att Handbollskanalen vill vara en del av Åhus Beachhandboll Festival i år”, säger marknadsansvarige Mimi Gall. ”Vårt mål är att leverera en grym live-rapportering från vår handbollsfestival för alla supportrar och deltagare både under och efter evenemanget.”

”Det känns väldigt spännande att samarbeta med Åhus Beach och hjälpa till att skildra den stora handbollsfesten på stranden.” säger Johan Sjökvist, partneransvarig på Handbollskanalen. ”Vi har alla starka och roliga minnen från tidigare somrar i Åhus, både som spelare, ledare och publik. Vi kommer att ha ett starkt team på plats och tycker att det ska bli roligt att rapportera från festivalen. Förhoppningsvis kan vi hjälpa till att skapa fler minnen för livet hos ännu fler deltagare och besökare.”

Handbollskanalen har sedan starten 2015 vuxit till att bli den ledande sajten för allt handbollsrelaterat i Sverige. På Handbollskanalens sajt och sociala kanaler finns de senaste nyheterna från handbollsvärldens alla hörn, med täckning från landslagen till bredd- och ungdomshandboll. Handbollskanalen bevakar närmast finalerna i ungdoms-SM i Uppsala inför sommarens storsatsning på Åhus Beachhandboll Festival.

Åhus Beachhandboll Festival hålls den 13-22 juli i år. Evenemanget är en av de mest populära handbollsfestivalerna i Sverige och lockar spelare, ledare och åskådare från hela världen. Med Handbollskanalen som officiell mediapartner kan du förvänta dig omfattande täckning och rapportering från evenemanget, och hålla dig uppdaterad på allt som händer på planen och utanför.

För mer info och kontakt:
Mimi Gall, Åhus Beach, mimi@ahusbeach.com
Johan Sjökvist, Handbollskanalen, johan.sjokvist@handbollskanalen.se