Dubbla spelkategorier, dubbel handbollsfest! – Åhus Beach

Dubbla spelkategorier, dubbel handbollsfest!

Åhus Beachhandboll Festival, den ultimata sommarupplevelsen för handbollsentusiaster sedan 1997, gör sig redo för ett spektakulärt 2024 med en helt ny överraskning: inte en, utan TVÅ spännande spelkategorier!

Åhus Beach Classic – Fortsättningen av en lång tradition

Först och främst kommer Åhus Beach Classic tillbaka, som har varit sommarens hetaste handbollsupplevelse på sand i över två decennier. Åhus Beach Classic är mer än bara en turnering – det är en tradition där vi spelar handboll på sand men med vissa undantag. Med intensiva matcher och en atmosfär som känns magisk, levererar denna kategori alltid en oförglömlig handbollsupplevelse.

Beachhandbollsklasser – Nytt, snabbt och spektakulärt

I år har vi glädjen att introducera vår andra spelkategori – Beachhandboll som spelas enligt svenska handbollsförbundets regler. Denna kategori är synonymt med snabbhet, snurr, dubbla mål och intensitet. Det är en upplevelse du inte vill missa, med möjlighet att visa upp dina färdigheter och kämpa om äran i sanden.

Maximera upplevelsen – Spela båda kategorierna

För de riktiga handbollsentusiasterna som vill maximera sin upplevelse, erbjuder vi möjligheten att spela båda spelkategorier under 3 efterföljande dagar för vissa åldersklasser. Detta är er chans att delta i två unika handbollsupplevelser och skapa minnen som varar livet ut.

Spara upp till 700 kr per lag – Registrera laget i tid!

Håll ögonen öppna och var beredda att registrera ditt lag när anmälan öppnar den 1 november för att spara upp till 700 kr per lag. Erbjudandet gäller t.o.m 9 januari 2024. Läs mer om erbjudandet och årets lagavgifter här.

Åhus Beachhandboll Festival spelas den 11-20 juli 2024. Vi ser fram emot att välkomna lag från när och fjärran till sommarens hetaste handbollsfest!

Följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna:

Om Åhus Beachhandboll Festival

Åhus Beachhandboll Festival är en av de mest populära handbollsturneringarna i Sverige, belägen på evenemangsstranden i Åhus. Festivalen erbjuder en unik kombination av sport och sommarunderhållning och har lockat lag och åskådare från hela världen sedan 1997.