Danska Ålborg till Weblink Elitklass – Åhus Beach

Danska Ålborg till Weblink Elitklass

Danska Ålborg är klara till start i Weblink Elitklass, med de svenska stjärnspelarna Emil Berggren och Niclas Barud i spetsen. Årets turnering står nu med det starkaste startfältet någonsin.

Ålborg Håndbold blev danska mästare 2010 och 2013. De var även med i årets upplaga av Champions League, där man åkte ut mot FC Barcelona i Åttondelen.

Vi är så glada att vi nu har lyckats knyta till oss de några av de allra bästa elitklubbarna i norra Europa. Nu har vi topplag från Danmark, Tyskland, Österrike och Sverige, där flera av handbollens stora stjärnor finns idag.

Weblink Elitklass har ett imponerande internationellt startfält med lag som SG Flensburg-Handewitt och MT Melsungen från Tyska Bundesligan, A1 Bregenz från Österrike och nu Ålborg från Danska ligan.

Lägg därtill svenska elitlag, som IFK Kristianstad, Ystads IF, Lugi HF, Hammarby IF samt beachhandbolls-favoriterna Rimbo HK.

På damsidan är Kristianstad HB, H65 Höör, Team Eslövs IK och Åhus Handboll klara. Hela startfältet till Weblink Elitklass beräknar vi ha klart till sista veckan i april.

2015 års upplaga av Weblink Elitklass spelas på Åhus Beach 16-18 juli. Åhus Beachhandboll Festival spelas 10-18 juli.

Läs mer om Weblink Elitklass.