Dag 2 på Åhus Beach! – Åhus Beach

Dag 2 på Åhus Beach!

Ravelli på plats!

Det är dags för dag två på Åhus Beach 2016 och som vanligt har vi en fullspäckad dag med beachhandboll framför oss – men också mycket annat.

I Åhus Beach Center ligger fokus till en början på idrottspsykologi då Bolltroll & Banke klockan 13.00 får besök av idrottspsykologen Johan Fallby, idrottspsykologisk rådgivare och före detta landslagsman i bordtennis, och ställer frågan: ”Vad har idrott och psykologi att göra med varandra? ”.

Hos Studio KB ligger fokus bland annat på den lokala föreningen Åhus Handboll innan två riktiga legendarer kliver in i leken. Andreas Ravelli är tillbaka på Åhus Beach och intervjuas innan Andreas och f.d landslagsspelaren med över 200 landskamper i ryggen, Matilda Boson tar sig till centercourten för att lira beachhandboll (och kanske fotboll?) med festivalens barn- och ungdomsspelare!

Program lördag 16 juli

Idag spelar födda 2005, 2006 & Junior 1996-98

09:00 Matchstart
13:00 Vad har idrott och psykologi att göra med varandra? Bolltroll & Banke intervjuar idrottspykologen Johan Fallby i Åhus Beach Center.
15:00 Studio KB. Dagens tema: Ungdom, ledarskap och landsortshandboll. Gäster: Staffan Banke och Christian Nyhlen från Åhus Handboll, Legenden Basti Rasmuson, Andreas Ravelli.
17:00 Centercourthappening – Kidsen lirar match med fotbollslegenden Andreas Ravelli och f.d damlandslagsspelaren Matilda Boson.
19:00 After Beach – halva dagsentré och slutspelet börjar.
21:00 Pojkar och flickor födda 2005 spelar finaler.
Ladda ner appen för matcher, resultat och senaste nytt!

Se hela programmet här!