Beach of Fame: Anders Nissen – Åhus Beach

Beach of Fame: Anders Nissen

Mats G Jönsson minns en god vän som inte längre finns med oss.

Om allt hade varit som vanligt skulle Åhus Beachhandboll Festival gått in på sin 6:e dag idag, tisdag. Då skulle vår traditionsenliga show och kändismatch spelats inför en fullsatt och solig centercourt med många goda skratt.

Denna aktivitet skapades i mitten av 2000-talet av mig och dig Anders, stor handbollsvän, ordförande i Svenska Handbollslandslaget AB och Pandox CEO. Kändismatcherna kom naturligt eftersom många fd landslagsprofiler höll till hos oss som exempelvis Pelle Carlén och Staffan Olsson med familjer. Givetvis var din familjs hund ”Harry” med och spelade, och stal showen på Åhus Beach Centercourt under många år.

Showen var också din Anders och många handbollsprofiler ville vara med. Och du själv missade aldrig denna tisdag på Åhus Beach. Den var bara ett måste för dig oavsett vad som stod på din kalender.

Du var en god vän, mentor och en fantastisk supporter och ambassadör, och ville alltid evenemangets bästa. Du var även en rak och konstruktiv rådgivare och hade som vana att alltid titta förbi vårt kontor på Åhus Beach vid dina besök i sommarstugan i Åhus eller föräldrahemmet i Kristianstad.

Men allt är inte som vanligt och du finns inte längre med oss, saknaden är stor!
Tack för alla minnen för livet, Anders.

De framtida kändismatcherna på Åhus Beachhandboll Festival kommer spelas till minne av dig.


Mats G Jönsson
VD Åhus Beach