Ännu en Lindgren till IFK Kristianstad! – Åhus Beach

Ännu en Lindgren till IFK Kristianstad!

Daniel Lindgren är ett av IKF Kristianstads senaste tillskott, men också just kommen till Åhus Beach. Efter en tolv dagars smekmånad är det en leende handbollsspelare som träder upp i talarbåset.

Lindgren är värvad ifrån halmstadsklubben Drott som senast besegrade Kristianstad i föregående säsongs SM-final.
”Jag var inte helt klar för Kristianstad när finalen gick, men i princip var allt klart” Säger Daniel, även om han är tydligt med att det inte påverkade hans insats i matchen.
”Man står fullt bakom färgerna på tröjan man spelar i”, förklarar han.

Nu har Daniel alltså anslutit sig till IFK Kristianstads trupp, men efter sina i år i Halmstad beskriver han en förhoppning om att det konkurstyngda Drott ska klara sig ur sin nuvarande knipa. Det står dock klart att han nu kommer kämpa för de brandgula och säger att hans största och första dröm just nu är att vinna ett SM-guld med Skåneklubben.

Beachhandboll visar sig vara bevandrad mark för Lindgren och han berättar om hur han kom hit och spelade med Varberg flera gånger som ung. ”Det var otroligt stort de gångerna vi kom med i slutspelet och final” säger Daniel och tänker tillbaka på sommarkvällarna i sanden. Något som blev sommarlovets absoluta höjdpunkt!
Vid frågan rörande Teleffekt elitklass menar Lindgren att IFKs lag ännu inte blivit helt seriösa, men det blir också tydligt hur ett TV-sänt slutspel kan komma att förändra den saken.
Att Åhus Beachhandboll festival just nu är fyllt av ordentliga vinnarskallar är nog ingen på plats har kunnat missa!

Från klockan 17.00 ikväll, lördag, börjar TV4-sport sända Elitklassens slutspel. Kom hit och njut av solen, eller luta er tillbaka i tv-soffan. Hur som helst, missa det inte!