Åhus Beach – Åhus Beach

Åhus Beach <3 Handbollssverige - Det här är till dig!

Vi har världens vackraste spelplats till vårt förfogande, engagerade föreningar, näringsliv och invånare som ser värdet i att ge besökarna fantastiska upplevelser, och en otroligt stark gemenskap. Från funktionärer till alla er som hyr ut boende till hitresta lag.

Åhus Beach är ett resultat av gemenskapen som finns i Åhus. Och just gemenskap är vad allt handlar om. Gemenskapen skapar vi tillsammans och tillsammans skapar vi minnen för livet!

Du som är engagerad i Åhus Beach vet vad din insats gör för alla som besöker våra event. Du har sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förlorats, och sett lyckan i samma ögon när någon gjort mål eller fått nya vänner. Du vet att du är med och skapar minnen som lever kvar. Länge.

I sommar kan vi inte samlas på stranden, istället har vi nu en möjlighet att stanna upp, uppskatta och titta tillbaka på alla fantastiska minnen vi har skapat tillsammans i Åhus. Vi har nu samlat alla dessa minnesvärda upplevelser i Åhus Beach Official app, som vi har skapat till dig!

Många har hört av sig och undrar om det finns sätt att engagera sig och stötta oss. Genom att ladda ner Åhus Beach Official har du möjlighet till det. I appen kan du läsa vidare hur du på fler sätt kan stötta oss. Här hittar du även matcherna och de magiska ögonblicken genom tiderna, nya intervjuer med idrottsprofiler samt roliga digitala spel och tävlingar.

Vi kommer även att vara på plats i Åhus på ICA Kvantum 9-18 juli. Då kan du ta med barn och barnbarnen när du handlar så de får en chans att träffa vår nya maskot Pål The Ål som är på plats i butiken. Vi har även laddat upp med förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartners som du har möjlighet att nyttja här.

Vår dröm är att skapa minnen för livet tillsammans med dig igen.
Vi ses i Memory Games appen 2020 och på Åhus Beach sommaren 2021!

Vi på Åhus Beach vill rikta ett stort tack till alla våra samarbetspartners som har visat stort stöd för oss i denna tid samt möjliggjort denna digitala satsning i sommar.

Varma hälsningar
Alla i teamet Åhus Beach

Ladda ner appen nu!
App Store/iOS
Google Play