100 dagar kvar till Åhus Beachhandboll 2019! – Åhus Beach

100 dagar kvar till Åhus Beachhandboll 2019!

Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Åhus Beach i sommar? Mängder av upplevelser väntar dig som besökare till turneringen och Åhus. Ett tips är att köpa ditt Festivalband redan nu för att få tillträde till förköpskön och komma in på festivalområdet mycket snabbare vid turneringsstart.

Åhus Beach är en festival för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På festivalområdet är det spel hela dagen och på centercourten händer något roligt varje dag, vare sig det är konsert eller presentation av internationella världslag. Vem vet, kanske kan du få träffa en och annan kändis eller idol i folkvimlet.

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar under 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival samt Elitklassen och Åhus Beach Live.

Ungdomsband 15-18 år gäller som entré hela veckan 12-21 juli. Ungdomsbandet går att förköpa här på vår hemsida fr.om 1 april samt under turneringsveckan i huvudentrén för 195:-.

Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m 1 april samt under turneringsveckan i huvudentrén för 450:-.

Eftersom det är många som löser in entré samtidigt varje sommar blir det oftast lång kö vid huvudentrén. Ett tips är att köpa ditt Festivalband redan nu för att få tillträde till förköpskön och komma in på festivalområdet mycket snabbare vid turneringsstart.

Köp ditt Festivalband nu