Världsklass sedan 1997!

Elitklassen är en turnering för svenska och internationella elitlag. Tävlingen är en del av Åhus Beachhandboll Festival sedan 1997 och avslutar den populära turneringsveckan med beachhandboll i sann världsklass. Alla matcher och finaler spelas ute på Åhus Beachhandbolls hjärta: centercourten, inför live-TV och storpublik.

Vi samlar Sveriges elit!

Vem vill inte vinna Nordens största beachhandbollsturnering? Elitklassen i Åhus öppnar för hela Sveriges Elit 2020! Elitklassen riktar sig till Dam & Herrlag i SHE, Handbollsligan och Allsvenskan.

• Två speldagar, fredag 17 och lördag 18 juli!
• Elitfinalerna avslutar den stora handbollsfesten i Åhus inför storpublik.
• Samtliga elitmatcher spelas på turneringens Huvudbanor.
• 30 000 kr i Vinstpengar till dam och herr!
• Anmälningsavgift 4000 kr.

Anmäl laget nu

LUGI och Köpenhamn tog hem elitklasserna

Åhus Beachhandboll 2019 avslutades med finalen i 01- och elitklasserna. Gladast av alla var kanske Hampus Henningsson vars LUGI vann herrklassen som fick ta hem pokalen till omklädningsrummet. – Vi ska kyssa den inför varje match, skrockade Henningsson.

Läs mer

Åhus Beach TV

Se alla kvart-, semi- och finaler som sändes direkt från Centercourten!

Se alla matcher igen

Elitklassen 2019

Några av de bästa liga-lagen deltog i sommarens elitklass 2019. Köpenhamn Handboll kom till Åhus som regerande mästarinnor och lyckades med bedriften att få båda sina lag med i final. LUGI lyckades gå hela vägen genom att i finalen besegra de dubbla tyska Bundesligamästarna SG Flensburg Handewitt.

Kolla in resultatet 2019