Världsklass sedan 1997!

Elitklassen är en turnering för svenska och internationella elitlag. Tävlingen är en del av Åhus Beachhandboll Festival sedan 1997 och avslutar den populära turneringsveckan med beachhandboll i sann världsklass. Alla matcher och finaler spelas ute på Åhus Beachhandbolls hjärta: centercourten, inför live-TV och storpublik.

Eliten & Senior Förening slås ihop 2020

Vem vill inte vinna Nordens största beachhandbollsturnering? Senior förening riktar sig till föreningslag där samtliga deltagare endast är aktiva licensierade spelare från samma förening som vill delta under Åhus Beachhandboll Festival över två dagar. NYHET 2020! Dam & Herrlag i SHE, Handbollsligan och Allsvenskan, Div 1 och neråt kan anmäla sig i denna klass.
Max 10 spelare + 2 ledare

Anmäl laget nu

LUGI och Köpenhamn tog hem elitklasserna

Åhus Beachhandboll 2019 avslutades med finalen i 01- och elitklasserna. Gladast av alla var kanske Hampus Henningsson vars LUGI vann herrklassen som fick ta hem pokalen till omklädningsrummet. – Vi ska kyssa den inför varje match, skrockade Henningsson.

Läs mer

Åhus Beach TV

Se alla kvart-, semi- och finaler som sändes direkt från Centercourten!

Se alla matcher igen

Elitklassen 2019

Några av de bästa liga-lagen deltog i sommarens elitklass 2019. Köpenhamn Handboll kom till Åhus som regerande mästarinnor och lyckades med bedriften att få båda sina lag med i final. LUGI lyckades gå hela vägen genom att i finalen besegra de dubbla tyska Bundesligamästarna SG Flensburg Handewitt.

Kolla in resultatet 2019