Världsklass sedan 1997!

Elitklassen är en turnering för svenska och internationella elitlag. Tävlingen är en del av Åhus Beachhandboll Festival sedan 1997 och avslutar den populära turneringsveckan med beachhandboll i sann världsklass. Alla matcher och finaler spelas ute på Åhus Beachhandbolls hjärta: centercourten, inför live-TV och storpublik.

Hela Sveriges Elit är välkomna

Nyhet! Vem vill inte vara en vinnare på Åhus Beach? Det var lite så vi tänkte när vi bestämde oss för att det var dags att förändra Elitklassen inför 2020. Vi har nu öppnat upp Elitklassen för SHE, Elitserien, Allsvenskan samt den internationella eliten. Det finns begränsat antal platser i varje klass. Se därför till att säkra er plats i god tid. Årets speldagar är 17-18 juli och finalerna avslutar 2020 års Åhus Beachhandboll Festival.

Anmälningsavgift: 4000 kr. Anmäl laget: frida@ahusbeach.com

LUGI och Köpenhamn tog hem elitklasserna

Åhus Beachhandboll 2019 avslutades med finalen i 01- och elitklasserna. Gladast av alla var kanske Hampus Henningsson vars LUGI vann herrklassen som fick ta hem pokalen till omklädningsrummet. – Vi ska kyssa den inför varje match, skrockade Henningsson.

Läs mer

Åhus Beach TV

Se alla kvart-, semi- och finaler som sändes direkt från Centercourten!

Se alla matcher igen

Elitklassen 2019

Några av de bästa liga-lagen deltog i sommarens elitklass 2019. Köpenhamn Handboll kom till Åhus som regerande mästarinnor och lyckades med bedriften att få båda sina lag med i final. LUGI lyckades gå hela vägen genom att i finalen besegra de dubbla tyska Bundesligamästarna SG Flensburg Handewitt.

Kolla in resultatet 2019