Intersport och Hummel tar större roller i Åhus Beachhandboll Festival – Åhus Beach

Intersport och Hummel tar större roller i Åhus Beachhandboll Festival

hummel-press

Sportkedjan Intersport och varumärket Hummel kommer från och med 2014 att bli större samarbetspartners till Åhus Beachhandboll Festival. De går in som titelsponsor till barn- och ungdomsklasserna. Teleffekt är sedan tidigare titelsponsor till elitklassen.

– Vårt nya 3-årsavtal med Intersport och Hummel är bra för oss som arrangör och för besökaren. Vi får starka aktörer som bygger upp butik på vår festival, samt är med och utvecklar vårt varumärke rejält. Det är alla vinnare på, säger Mats G Jönsson, VD i Åhus Beachhandboll Festival AB.

Intersport:

– Vi på Intersport har varit med varje år sedan Åhus Beachhandboll grundades 1997 och vi satsar stort på föreningar och familjer. Vi ser årliga Åhus Beachhandboll som en självklar samlingsplats med över 1000 lag och 50 000 besökare under de nio evenemangsdagarna, säger Tomas Nanasi, Intersport.

– Att vi dessutom kan vara en del i varumärket Åhus Beachhandboll Festival ihop med Hummel, är vi mycket stolta över och vi ser fram mot utvecklingen under de närmaste 3-5 åren. Intersport finns med där sport & fritid finns och vår vision är att svenska folket ska bli aktivast i världen. Att vara med och sponsra och utveckla Åhus Beachhandbolls verksamhet där många drömmer om att få delta och besöka är fantastiskt kul, avslutar Nanasi.

Hummel:

– Vi ser Åhus Beachhandboll Festival som en fantastisk möjlighet att vara en del av med alla deras handbollsspelare, ledare och föräldrar. Förhoppningsvis kan vi knyta till oss kontakter och få ännu fler klubbar runt om i landet att välja Hummel, säger Rolle Ahlm på Hummel Sverige.

– Lokalt runt Åhus och Kristianstad är vi på Hummel och Intersport väldigt starka, vi har ju samarbete med klubbar som t.ex. IFK Kristianstad, Åhus Handboll, Näsby Handboll och Kristianstad Handboll, och eftersom Åhus Beachhandboll och Interspor haft ett bra samarbete under en lång tid föll detta naturligt för oss, säger Rolle Ahlm.

Nästa upplaga av folkfesten Åhus Beachhandboll Festival går av stapeln 11-19 juli 2014.

Kontakt:

Mats G Jönsson, Åhus Beachhandboll Festival AB. 0708-989075
Tomas Nanasi, Intersport. 0705-986844.
Rolle Ahlm, Hummel Sverige. 0702-473432.