Var en del av Åhus Beach nätverk – Åhus Beach

Var en del av Åhus Beach nätverk

Vill ditt företag vara en del av Åhus Beach – en av Sveriges mest populära sommarevenemang?

En otroligt lyckad träff är avklarad med våra partners på Hotell Åhus Seaside, där huvud-, diamant-, guld- och silverpartners samlades för att nätverka och skapa affärsmöjligheter. Nu har du chansen att bli en del av detta spännande samarbetsnätverk!

Som samarbetspartner till Åhus Beach får ditt företag exponering inför tusentals besökare under våra prestigefyllda fotbolls- och handbollsfestival i juli. Dessutom kommer du att delta i vår stora sommarkickoff för partners, där du kan träffa andra företag och utöka ditt nätverk.

Våra huvudpartners Sparbanken Skåne och Mercedes-Benz Malmö är redan ombord som värdar för våra evenemang, och du kan också få möjlighet att synas som en framträdande partner i våra kanaler.

Kontakta vår grundare Mats G Jönsson för att boka ett personligt möte eller samtal och ta reda på hur ditt företag kan dra nytta av att vara en samarbetspartner till Åhus Beach. Missa inte denna fantastiska möjlighet att få exponering, nätverka och vara en del av en av Sveriges mest spännande sommarevenemang!

Mats nås på mats@ahusbeach.com eller 0708-989075.