Lagtältsbyn

Bokning av lagtält öppnar 1 mars 2019.

I lagtältsbyn på Åhus Beachhandboll Festival har ni under 10 dagar möjlighet att hyra ett tält till er förening.

I lagtältsbyn har ni som lag och förening möjlighet skapa en fantastisk gemenskap och sammanhållning samt möjlighet att träffa och lära känna andra lag och föreningar som besöker området. Kanske ditt lag och din förening finner nya vänner och vem vet, kanske en och annan handbollskändis syns till inne i lagtältsbyn! Det är i lagtältsbyn laget tillsammans med föreningen laddar batterierna och finslipar på ”heja-ramsorna” inför kommande matcher. Lagtältsbyn är helt enkelt mötesplatsen för alla barn & ungdomar, ledare och föräldrar under Åhus Beachhandboll Festival

Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning (dag 10) och rivning. Under veckan tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Detta för att skapa trivsel för näst kommande dags lag. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats i byn.

I lagtältsbyn finns det en grillplats, vi ombesörjer så att det finns glöd varje dag mellan 11–20. Som lag kan ni förbeställa grillkassar (via er lagsida) som hämtas ut i vår egna ICA Beach store på området.

I lagtältsbyn finns även vatten utposter där ni kan fylla på vattenflaskan (kommunalt vatten) samt 18 stycken vattenspolande toaletter.

Det är inte tillåtet att övernatta i lagtältsbyn.

Bokning av lagtält öppnar 1 mars 2019.

För frågor går det bra att kontakta oss på:

Tel: 044- 590 30 00 eller info@ahusbeach.com