Stolt samarbete med Barnfonden – Åhus Beach

Stolt samarbete med Barnfonden

Nyheterna på Åhus Beach 2018 är många. Något vi är lite extra stolta över är att kunna presentera Barnfonden som en av våra samarbetspartners. Åhus Beach har tillsammans med Barnfonden tagit fram tre olika sommarprodukter som kommer att säljas i Åhus Beach Shop där allt överskott skänks till förmån för Barnfondens utvecklingsarbete för att ge fler barn möjlighet till en bättre framtid.

– Vi är otroligt glada över att få möjligheten att vara med och synas på Åhus Beach som är en av Sveriges största och finaste mötesplatser för just barn och ungdomar. Vi kämpar för alla barns rätt till ett tryggt liv oavsett var i världen. För oss är det jätteviktigt att få synas, att fler får kännedom om oss som hjälper oss att hjälpa, säger Rebecca Sandahl, Barnfonden.

– Vi är mycket stolta över att få vara med och bidra till Barnfondens arbete. Deras arbete ligger helt i linje med det vi på Åhus Beach står för och vill främja. Att få vara med och skapa minnen för livet hos våra deltagare samtidigt som vi kan hjälpa barn och ungdomar i hela världen är stort för oss. Vi kommer att erbjuda tre omtänksamma sommarprodukter för våra besökare där allt överskott går till Barnfonden, säger Linus Sandahl, Åhus Beach.