Ramirent laddar stranden – Åhus Beach

Ramirent laddar stranden

Som ett stort utomhusevent är det viktigt att ha en stark central partner med ett stort lokalt engagemang. 3 km staket sträcker sig över festivalområdet, drygt 1 mil långa elkablar dras från de 100 elcentralerna som är på plats. Tack vare Ramirent är stranden laddad för festival i ytterligare tre år till.

– Ramirent har sponsrat Åhus Beach sedan mitten av 2000-talet, vi är mycket nöjda med vårt samarbete och har därför valt att förlänga samarbetet i ytterligare tre år, minst. På Ramirent är lagandan central samtidigt som vi värnar om att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare, därför är Åhus beach ett utmärkt evenemang för oss att medverka i. Vi ser fram emot sommaren och hoppas vi ses plats! säger Regionchef, Region Syd Erik Junker.

– Vi började samarbeta i liten skala. Samarbetet har sedan dess blivit större för varje år och är väldigt omfattande idag. Vårt samarbete fungerar mycket bra och vi ser Ramirent som ett företag som verkligen ställer upp för oss, säger VD Åhus Beach, Mats G Jönsson.

 

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap.