Mercedes-Benz ny partner i Åhus Beach – Åhus Beach

Mercedes-Benz ny partner i Åhus Beach

”The best or nothing” är devisen och de satsar stenhårt på att bli nummer 1. Nu väljer Mercedes-Benz att gå in som Guldpartner i Åhus Beach under de tre kommande åren.

– Det är med glädje och spänning som vi går in i detta långsiktiga åtagande tillsammans med Åhus Beach. När vi tittade på event som vi ville vara en del av, föll valet till slut på Åhus Beach, säger Mikael Olsson VD Mercedes-Benz Malmö.

– Främsta skälen var det som är hjärtat i Åhus beach nämligen; glädje, gemenskap och det familjära, fortsätter Mikael Olsson. Det är tre viktiga komponenter som vi också jobbar efter i det dagliga och vill att våra kunder och besökare skall känna när de besöker oss.

– Jag ser också att det finns en likhet mellan våra verksamheter. Stark målmedvetenhet, drivkraft och att ständigt utvecklas, ser jag i Mats G Jönsson och hans team såväl som i vår egen organisation.

Mats G Jönsson VD & Grundare Åhus Beach och Mikael Olsson VD Mercedes-Benz Malmö.

12-21 juli är det Åhus Beachhandboll Festival och dags för Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn, ungdom och senior-handbollen. Under 10 dagar tävlar deltagarna i sanden på Åhus Beach och flera tusentals besöker evenemanget och alla dess kringaktiviteter från morgon till kväll.

Självklart kommer Mercedes-Benz även finnas på plats under festivalen i sommar.

– Jag ser fram emot att vara på plats i sommar med vårt team och våra produkter. Möta blivande kunder och prata om vårt varumärke, våra produkter, vårt arbetssätt samt de innovationer som utvecklas av Mercedes-Benz, avslutar Mikael Olsson.

Missa inte chansen att träffa Mercedes-Benz på Åhus Beachhandboll Festival 2019!