Mendez till Åhus Beachhandboll 2019 – Åhus Beach

Mendez till Åhus Beachhandboll 2019

Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Med vårens senaste hit i Melodifestivalen kommer han nu till Åhus Beachhandboll Festival lördagen 20 juli.

Lördagen 20 juli kommer bli en av festivalens hetaste i många avseenden och en del i årets satsning för att öka upplevelsen för både publik och deltagare.

Handbollsveriges hetaste samlingspunkt går in i sluttampen när första avkast för Elitklassen 2019 går av stapeln.

Flera svenska och internationella elitlag med flera välkända landslagsspelare kommer vara på plats och kämpa i sanden i sommar.

Bland dem är de regerande mästarna Köbenhavn Håndbold i Damelitklassen och IFK Kristianstad i Herrelitklassen.

Men frågan är vilka som kammar hem titeln i sommar? Blir det revansch för H65 Höör i damfinal mot Köbenhavn Håndbold? Blir det åter igen en hisnande final mellan SG Flensburg-Handewitt och IFK Kristianstad? Eller kommer vi se danska GOG göra upp om guldet?

Det är en sak som står klart.
Det kommer bjudas på beachhandboll i världsklass från morgon till kväll.

En hel dag av beachhandboll i världsklass.

Samtidigt lirar klasserna födda 2001,2003 samt Seniorklasserna på de 20 sandbanorna. Och efter en intensiv speldag samlas alla för finaler på strandens hjärta, centercourten, med plats för storpublik.

Efter fyra spännande finaler i Öppen Klass och 16 årsklassen är det dags för Åhus Beach Live och Mendez att bjuda både deltagare och publik på het sommarkonsert.

Efter finaler är det dags för Åhus Beach Live och Mendez.

2002 tävlade Mendez i Melodifestivalen med låten ”Adrenaline” och slutade på en andra plats. Året därefter följde han upp med ”Carnaval” som även den blev en stor hit. Mendez har släppt flertalet album på spanska och blivit en av Chiles hetaste stjärnor.

Sedan dess har han deltagit i Melodifestivalen ett flertal gånger. Senaste gången var under våren 2018 med låten ”Everyday” och under sommaren såg vi honom på Diggiloo-turnén.

Nu kommer han till sommarens roligaste beachhandbollsfestival!

Ni har väl inte missat superhiten ”Everyday”?

Klara artister för Åhus Beach Live 2019 är: Pidde P 12 juli, Molly Sandén 19 juli och Mendez 20 juli. Alla artister presenteras under våren.

Alla deltagare och ungdomar under 15 år har fritt inträde till Åhus Beachhandboll. Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Åhus Beach i sommar?

Köp ditt Festivalband nu