Mat & Ro bjuder på smakupplevelse – Åhus Beach

Mat & Ro bjuder på smakupplevelse

Åhus Beach och Mat & Ro går samman för att erbjuda festivalbesökarna en smakupplevelse utöver det vanliga. Mat & Ro är vår nya partner för produktion och leverans av sallader och baguetter på Åhus Beach i sommar.

Vi är glada att börja ett samarbete med Mat & Ro som inte bara uppfyller våra krav på högkvalitativ mat utan också bidrar med en spännande meny med nya smaker som vi är säkra på kommer att vara en succé bland våra besökare.

Mat & Ro, som är baserade i Skåne, är ett företag som specialiserat sig på närproducerad mat med hög kvalitet. De erbjuder en rad olika råvaror och produkter som de själva producerar och som passar perfekt för våra festivalbesökare.

Marcus Carlsson, VD och Ägare för Mat & Ro säger: ”Vi är oerhört glada över samarbetet med Åhus Beach. Att få möjlighet att leverera vår goda och närproducerade mat till festivalen är en spännande utmaning för oss och vi ser fram emot att få visa upp vår mat för besökarna.”

Vi på Åhus Beach är också väldigt glada över samarbetet och ser fram emot att erbjuda våra besökare en matupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer om sommarens matutbud på festivalområdet i sommar här.