Markoolio nästa artist att presenteras till Beachhandbollens ”Supersöndag” den 22 juli! – Åhus Beach

Markoolio nästa artist att presenteras till Beachhandbollens ”Supersöndag” den 22 juli!

Markoolio – En av genom tidernas mest folkkära svenska artister är utan tvekan halvfinnen Markoolio. 

1998 slog han igenom med dunder och brak med hiten ”Sommar och sol”, och har sedan dess varit ständigt aktuell. Efter snart 20 år på scen har Markoolio levererat otaliga hits såsom ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till Fjällen”, ”Värsta Schlagern”, ”Gör det igen”, ”Rocka på”, ”Mera Mål”, ”Ingen sommar utan reggae”, ”Jag orkar inte mer” och ”Millenium 2”.

Historien om den rappande finnen fortsätter. Med sin humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet.

Åhus Beach AB´s VD och grundare Mats G Jönsson ser väldigt mycket fram emot Markoolios framträdande på evenemangsstranden.

” Det är en artist som har spelats flitigt i samband med Åhus Beachhandboll Festival och har varit en stämningshöjare i samband med turneringen sedan starten! Det blir sannolikt många härliga minnen som kommer tillbaka när man hör Markoolio i samband med beachhandboll även i sommar, fast denna gången live på scenen i Åhus! Vi har ännu bara släppt två artister, men kan redan med dessa två artister säga att det blir en Supersöndag av väldigt hög klass, avslutar Mats.”

För mer info, kontakta:

Mats G Jönsson

VD & Grundare Åhus Beach AB

044 – 590 30 03

mats@ahusbeach.com

 

Kort fakta: 

Åhus Beach Live – En del av Åhus Beachhandboll Festival – avrundar evenemanget med en ”Supersöndag!”

Datum: Söndagen den 22 juli 2018 direkt efter Elitfinalerna.

Klara artister: Janne Bark med Ulf Lundells band samt Jessica Andersson & Markoolio

Nästa artist: Släpper vi senare i mars