Jobbansökan 2020 är öppen! – Åhus Beach

Jobbansökan 2020 är öppen!

2 event, 17 dagar och 195 000 besökare. Ansökan till Åhus Beach Crew 2020 är nu öppen!

Tidiga morgnar och sena kvällar. Glassförsäljning och lagincheckning. Åhus Beach Crews uppgifter under aktivitetsdagarna är både intensiva och varierande. Men det är också det som vi tycker är så himla skoj.

Vi är många som lägger ner både tid och engagemang innan, under och efter evenemangen. Ibland är det stressigt, ibland hamnar vi i tidsnöd, men vi gör det med passion, respekt och glädje. Vi vet hur mycket våra insatser betyder för alla deltagare och all publik som kommer till stranden i Åhus varje sommar. Vi siktar alltid på att överträffa både oss själva och våra besökares förväntningar.

Vi har sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förloras. Men också den stora lyckan i samma ögon när någon har gjort mål eller fått nya vänner. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Oavsett vilken uppgift du har så är den lika viktig för ett lyckat evenemang. Omfattningen är främst under juni och juli 2020 men varierar beroende på vilken tjänst du söker. Vi söker dig som är 15+, är idrottsintresserad, stresstålig och en riktig teamplayer!

Obs! Jobbansökan till Domare & Matchfunktionär öppnar 1 mars. Men du kan redan nu läsa om tjänsterna här nedan.

Läs mer och ansök nu!