Åhus Beach 2022

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Minnen för livet

Sommaren 2022

2

Event

16

dagar

20 000

deltagare

2000

lag

10 000

matcher

TILLSAMMANS SKAPAR VI MINNEN FÖR LIVET

Tidiga morgnar och sena kvällar. Glassförsäljning och lagincheckning. Åhus Beach Crews uppgifter under aktivitetsdagarna är både intensiva och varierande. Men det är också det som vi tycker är så himla skoj. Vi är många som lägger ner både tid och engagemang innan, under och efter evenemangen. Ibland är det stressigt, ibland hamnar vi i tidsnöd, men vi gör det med passion, respekt och glädje. Vi vet hur mycket våra insatser betyder för alla deltagare och all publik som kommer till stranden i Åhus varje sommar. Vi siktar alltid på att överträffa både oss själva och våra besökares förväntningar. Vi har sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förloras. Men också den stora lyckan i samma ögon när någon har gjort mål eller fått nya vänner. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Våra grundpelare

Glädje

Precis som spelet på spelplanerna genomsyras arbetet med Åhus Beach av glädje och ska vara kul! Det allra viktigaste är att vi bryr oss om varandra, vi delar med oss och att vi håller ihop!

Passion

Passion för sporten och det vi gör är det som gjort tidigare arrangemang av Åhus Beach så uppskattat, och kommer att vara grundplåten även i kommande arrangemang. Vår passion syns, smittar av sig och höjer upplevelsen för våra besökare. Vi är modiga och vi vågar tänka annorlunda och är besjälade av det vi gör.

Respekt

Teamwork rules - laget före jaget! Vi är sportsliga och respekterar varandra. Vi är handlingskraftiga, nyfikna, tar initiativ och agerar. Vi gör vårt bästa för att alla våra deltagare, supportrar och besökare får den bästa möjliga upplevelsen på Åhus Beach i sommar.

Vem söker vi?

IDROTTSINTRESSERAD

Vi söker dig som fyllt 16 år och som har ett genuint idrottsintresse och som tycker om att arbeta med människor. Kanske har du erfarenhet inom liknande evenemang, arbetsuppgifter eller så är detta ditt första jobb.

STRESSTÅLIG

Dina personliga egenskaper är av största vikt tillsammans med din inställning och vilja att göra ett bra jobb. Du trivs i en omväxlande miljö, med högt tempo och med varierande arbetsuppgifter.

TEAMPLAYER

Som medarbetare är du engagerad och ser dig själv som en representant för all den glädje, passion och respekt Åhus Beach står för. Din samarbetsförmåga är god under både ensamarbete och i grupp.

VIKTIG INFO

Vi ser fram emot dagen då vi vet att Åhus Beachfotboll och Åhus Beachhandboll Festival kommer att kunna genomföras till sommaren 2022. När den dagen kommer, behöver vi dig! Vid frågor kontakta oss på info@ahusbeach.com

Lediga tjänster

Event Crew

Från tidiga mornar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vaktar parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på rätt plats eller städar efter dagens slut. Eller så säljer du ut entréband och hälsar tusentals besökare välkommen i entrén. Vi söker dig som är över 18 år, med ett genuint intresse för andra människor och bemöter våra besökare med ett leende på läpparna. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du delar vår passion för idrotten, nyfiken, målmedveten och du trivs i en omväxlande miljö. Positivt om du har kassaerfarenhet, det är inget krav men meriterande. Tjänsterna är en säsongsanställning, Åhus Beachfotboll 5 - 10 juli och Åhus Beachhandboll Festival 15 – 24 juli. Eventuellt kan det tillkomma enstaka dagar innan och efter event, detta sker enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Vid frågor kontakta oss på info@ahusbeach.com

Arena Crew

I Arena Crew är du med och förvandlar Evenemangsstranden till ett festivalområde. Det skall byggas fotboll, handbollsbanor och tillsammans ska vi bygga en unik mötesplats som ska ta emot tusentals besökare. Efter våra event ska stranden återställas i befintligt skick. Vi söker dig som är en morgonpigg, händig, initiativtagande kille eller tjej. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Positivt om du går eller gått en utbildning inom snickeri, el eller annan erfarenhet inom bygg/el. Det är inget krav, men meriterande. Tjänsten är en säsongsanställning, från vecka 25/26 till vecka 30/31. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Vid frågor kontakta oss på info@ahusbeach.com

Event Crew 16-18

Från tidiga mornar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller hjälper oss att hålla festivalområdet rent och snyggt. Vi söker dig som är mellan 16 – 18 år med ett genuint intresse för andra människor och bemöter våra besökare med ett leende på läpparna. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du delar vår passion för idrotten, nyfiken, målmedveten och du trivs i en omväxlande miljö. Positivt om du har kassaerfarenhet, det är inget krav men meriterande. Tjänsterna är en säsongsanställning, Åhus Beachfotboll 5 - 10 juli och Åhus Beachhandboll Festival 15 – 24 juli. Eventuellt kan det tillkomma enstaka dagar innan och efter event, detta sker enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Vid frågor kontakta oss på info@ahusbeach.com

Handbollsdomare

Vi söker efter domare som kan vara med och bidra till en härlig handbollsturnering. För att få döma under Åhus Beachhandboll Festival ska du vara minst utbildad föreningsdomare. Vid frågor kontakta oss på info@ahusbeach.com Tidsperiod Åhus Beachhandboll Festival 15 -24 juli.

Matchfunktionärer

Vi vet att intresset av att sitta matchfunktionär under beachhandbollen är stor. Idagsläget kommer vi inte att öppna upp intresseanmälan för matchfunktionärer, då föreningar kommer att tillsätta delar av matchfunktionärs arbetet. Vi ser fram emot era intresseanmälningar i stället till Event Crew 16 - 18 år.

Läs senaste nytt