Tillsammans skapar vi minnen för livet

Från tidiga morgnar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vaktar parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på plats, eller så säljer du entréband och välkomnar tusentals besökare. Oavsett vilken uppgift du har, vet vi att du lägger ner både tid och energi på att göra ett bra jobb. Ibland är det stressigt, men du fortsätter, och du gör det med glädje. Du vet hur mycket din insats gör för alla som besökare våra event. Du har sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förlorats, och sett lyckan i samma ögon när någon gjort mål eller fått nya vänner. Du vet att du är med och skapar minnen som lever kvar, länge!

Se vår film här!

Glädje, passion & respekt

Vi hoppas att alla våra medarbetare känner sig engagerade och ser sig som en representant för Åhus Beach. Vi hoppas att alla våra medarbetare känner att de bidrar till vår positiva utveckling. Vår passion syns, smittar av sig och höjer upplevelsen för våra besökare. Alla våra medarbetare, samarbetspartners och besökare tillsammans. Vi gör alla, besjälade med glädje, passion och respekt, Åhus Beach till vad det är!

Så funkar det

Såhär ansöker du till Åhus Beach!
1. Gå in på den sida där tjänsten du är intresserad av ligger. Du kan söka flera av våra tjänster.
2. Tryck på den blå knappen där det står ”Ansök här”.
3. Fyll i anmälningsformuläret. Tryck på ”Done” när du är färdig.
4. Om du är antagen kommer du få ett mail med vidare instruktioner.
5. Vi har en löpande rekrytering. Ansökan stänger 26 april.

Vid frågor kontakta: info@ahusbeach.com

Beach Crew Ungdom

Beach Crew ungdom är för dig som är mellan 14 – 18 år. Du är en del av vårt Beach Crew-team där du erbjuds att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Läs mer

Beach Crew 18+

Är du en person med driv och energi som brinner för att ge service i toppklass? Gillar du att arbeta i en omväxlande miljö i en roll med varierade arbetsuppgifter? Är du stresstålig och fungerar bra i högt tempo? Då är det dig vi söker till Åhus Beach Crew 2019!

Läs mer

Volontär

Vill du vara med och hjälpa oss ta hand om alla 100 000-tals besökare under Åhus Beachhandboll i sommar? Ansök då som volontär hos oss. Du får en upplevelse du sent kommer glömma och möjligheten att lära känna massa nya människor. Du kommer känna både glädje och stolthet över att din insats är med och bidrar till nya minnen för livet!

Läs mer

Domare

Vi söker dig som är utbildad handbollsdomare, är bra på att ta spelare och ledare i alla åldrar och har glimten i ögat.

Läs mer

Samarbetsförening

Vill din förening vara en del av sommarens evenemang på Åhus Beach, skapa fantastiska sommarminnen åt tusentals besökare och samtidigt tjäna pengar? Tillsammans hittar vi möjligheter som passar just er förening!

Läs mer

Boende

Vi erbjuder boende till vår personal med gångavstånd till Festivalen. Du bor i stuga tillsammans med andra i Åhus Beach Crew. Du tar med dig sängkläder (lakan, påslakan, örngott). I stugan finns det tillgång till kyl & frys, micro och spis. Även dusch och toalett finns i stugan.

Kontakta: patricia@ahusbeach.com

Foodtruck

Är du en matälskare och brinner för att skapa gastronomiska upplevelser? Är du en seriös entreprenör? Ansök då till vårt evenemang för att jobba sida vid sida med oss för att skapa nya minnen för livet.

Ansök här