Ingen sommar utan Åhus Beach! – Åhus Beach

Ingen sommar utan Åhus Beach!

Den 9-18 juli skulle den 24:e upplagan av Åhus Beachhandboll Festival ha spelats på stranden i Åhus. Vi saknar skratten, glädjetårarna och gemenskapen som har varit en årlig tradition runt spelplanerna sedan 1997. Nu står vi här utan vår samlingspunkt.

Saknaden är stor. För alla hundratals ungdomar som inte får sitt första sommarjobb. För alla som ser Åhus som sin årliga samlingspunkt där man kan träffa sina vänner. För alla föreningar som inte kan tjäna pengar till klubbkassan och familjer som inte kan hyra ut sina hus till våra gäster. Många känner av effekten av ett inställt evenemang på olika vis.

Om du vill säkerställa att vår samlingspunkt i Åhus ska finnas kvar och kan komma tillbaka till sommaren 2021 så kan du nu stötta oss om du har möjlighet.

Genom att bli en Åhus Beach Hero kan vi tillsammans se till att Åhus Beach 2021 blir den allra bästa någonsin!

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Varma hälsningar
Familjen Gall Jönsson
& hela teamet i Åhus Beach

Bli en Åhus Beach Hero och stötta framtidens turneringar!

Ta del av dagens beachdeal!
På ICA Kvantum Åhus kommer butiken ha dagens beachdeal som syns för de som har appen från idag, och en vecka framåt. Det finns en hörna med produkter, där en del av vinsten går till Åhus Beach, för att vi ska kunna arrangera turneringen kommande år.

Stötta oss genom att ladda ner Åhus Beach Official!
Ladda ner på Google Play!
Ladda ner på App Store!

Här kan du läsa mer om hur du blir en Åhus Beach Hero!