Inga statliga stöd till Åhus Beach – Åhus Beach

Inga statliga stöd till Åhus Beach

Partners och föreningar räddar idrottsevenemangen i Åhus. Många har hört av sig och undrat om Åhus Beach har fått ta del av statliga stöd. Vi har fått avslag på samtliga ansökningar.

Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla Åhus Beach Heroes, från partners till deltagare, som deltog och engagerade sig i sommarens Åhus Beach Memory Games. Tillsammans vände vi något negativt till positivt när vi blickade tillbaka på våra härliga minnen från Åhus i appen Åhus Beach Official.


A-finaler från förr går fortfarande att titta på i appen Åhus Beach Official!

Vi är medvetna om att många tjejer och killar har betalt anmälningsavgiften för turneringarna 2020 från egen ficka. Att vi inte har möjlighet att betala tillbaka känns inte bra i vårt föreningshjärta.
Vi har sökt statliga stöd på flera fronter med hopp om att kunna ersätta samtliga startavgifter till våra lag och föreningar. Tyvärr har vi fått avslag på samtliga ansökningar.

Vi vill därför rikta ett tack till alla lag och föreningar som berörs av detta. Ni har räddat och säkrat framtiden för både Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beachfotboll. Oavsett om detta har varit frivilligt eller inte från er sida.

Vi hoppas att ni kan känna glädje och delaktighet i att samlingsplatsen i Åhus får möjlighet att finnas kvar även i framtiden. Framförallt för barn och ungdomar som ser Åhus Beach som sommarens höjdpunkt.

Vårt tidigare beslut om att ge tillbaka i form av en tillgodocheck på 50 % till 2021 års startavgifter gäller fortfarande.

Mer information till alla som berörs kommer under hösten.

Till slut hoppas vi att ni vill hjälpa oss att skapa mer hållbara evenemang inför framtiden! Nu har du möjlighet att svara på några frågor som berör din upplevelse av Åhus Beach och hållbarhet. Svara här!

Varma hälsningar
Teamet i Åhus Beach