Great IT ny samarbetspartner till Åhus Beach – Åhus Beach

Great IT ny samarbetspartner till Åhus Beach

Åhus Beach ingår nytt partnerskap med IT-partner Great IT för att tillsammans utveckla framtidens festivalplattform.

Åhus Beach är glada över att nu kunna berätta att vi ingått partnerskap tillsammans med det svenskägda företaget Great IT. Detta gemensamma åtagande sträcker sig som ansvarig IT-partner men också som Guldpartner med engagemang i Åhus Beach. Båda parter ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete där vi tillsammans ska utveckla framtidens festivalplattform.

– För Great IT är det speciellt att engagera sig i Åhus Beach av flertalet anledningar, bland annat tack vare framtidstro, önskan om innovation och nytänkande, men också ett brinnande sportintresse, säger kommunikationsansvariga Victoria Daya på Great IT.

– Sist men inte minst, så innebär detta även att vi på Great IT får privilegiet att leverera ännu ett projekt i världsklass på Litium som en viktig nyckel i systemfloran, avslutar Victoria Daya.

Om företaget
Great IT är ett företag som verkar inom de flesta IT-områdena och tar gärna helhetsåtagande inom digital transformation. Dem är indelade i olika affärsområden som sätter medarbetaren och kunderna i fokus. Med hög precision och kundkännedom åtar dem sig att vara kunders heltäckande IT-partner.