Följ spelglädjen på Åhus Beach i sommar! – Åhus Beach

Följ spelglädjen på Åhus Beach i sommar!

Trots inställda evenemang i sommar gör vi nu vad vi kan för att stötta rörelseglädjen bland barn & unga. I samarbete med Kristianstad Kommun blir det spelplaner på Åhus Beach i juli och augusti.

I sommar blir det ingen folkfest på evenemangsstranden i Åhus, men tack vare de nya lättade restriktionerna kommer stranden fyllas med lite spelglädje ändå. Vi är så glada att presentera vårt samarbete med Kristianstad Kommun med ett flertal spelbanor, både för beachhandboll och beachfotboll på stranden. Spelbanorna kommer finnas på plats mellan 7/7-15/8. Det kommer både finnas spelplaner som är bokningsbara och spontanidrottsbanor.

Flera lokala föreningar kommer anordna matcher i juli. Det är i vår app Åhus Beach Official som du nu också kan boka en spelplan för din förening, ditt lag eller kompisgäng. Bokningen är redan öppen och är gratis.

Dessutom kommer vi i samarbete med Enkla Elbolaget och Mio att anordna en Idrott för alla-match den 24 juli (obs ändrat till den 18 juli). Vi kan knappt vänta tills vi får se denna underbara spelglädje på Åhus Beach igen!


Idrott för alla gör comeback på stranden den 18 juli!

Du som är nere på evenemangsstranden kommer även få erbjudanden i Åhus Beach Glassbar by Triumf när du visar upp appen. Här kommer vi bjuda på glass och annat smått och gott från och med den 7 juli.


Det går nu att boka både beachfotbolls och beachhandbollsbanor i appen Åhus Beach Official.


Besök vår Åhus Beach Glassbar by Triumf från den 7 juli!

Appen är den digitala samlingspunkten för alla Åhus Beach-fans i sommar, med matcher genom tiderna, intervjuer med idrottsprofiler samt roliga spel och tävlingar där du kan testa ditt minne, dina kunskaper och din snabbhet.

Håll dig uppdaterad och följ sommarens rörelseglädje i Åhus!

Ladda ner appen Åhus Beach Official här nedan:

App Store 👈
Google Play 👈