Drömmen om sommaren i Åhus är vid liv – Åhus Beach

Drömmen om sommaren i Åhus är vid liv

Många av landets största evenemang har nu tvingats ställa in sommaren 2020 vilket vi på Åhus Beach djupt beklagar. Men för oss på Åhus Beach är drömmen om sommaren i Åhus fortfarande vid liv.

I en intervju i Kristianstadsbladet igår kommenterar vår grundare Mats G Jönsson de inställda evenemangen och varför vi inte väljer att ställa in våra evenemang. Mats lyfter att samtliga arrangemang som ställdes in under tisdagen är beroende av internationella lag och gäster i betydligt större utsträckning än vad vi på Åhus Beach är.

– Sweden Rock, Gothia Cup och Partille Cup vänder sig mycket till internationella gäster, medan Åhus Beach i stort sett bara vänder sig till svenska gäster. Med tanke på hur läget är i många andra länder så hade de ett mycket tuffare utgångsläge än vad vi har.

– Vi beklagar alla er arrangörer som tvingats ta detta tunga beslut på grund av Coronaviruset, säger Mats.

Vi på Åhus Beach jobbar för att båda evenemangen Åhus Beachhandboll Festival 9-18 juli och Åhus Beachfotboll 27 juni-3 juli kommer att genomföras.

Vi vill vara tydliga med att vi alltid kommer sätta våra besökares hälsa i första hand när vi ser framåt till sommaren och kommer följa myndigheters rekommendationer i de beslut vi tar. Deadline för ett eventuellt beslut att ställa in evenemangen är satt till den 1 juni.

Drömmen om sommaren i Åhus är vid liv!

Läs vår senaste uppdatering kring coronaviruset här.