Åhus Beachfotbolls lagtältsby – Åhus Beach

Åhus Beachfotbolls lagtältsby!

I lagtältsbyn på Åhus Beachfotboll har ni under era speldagar möjlighet att hyra ett tält till er förening på turneringsområdet.

I lagtältsbyn har ni som lag och förening möjlighet skapa en fantastisk gemenskap och sammanhållning samt möjlighet att träffa och lära känna andra lag och föreningar som besöker området. Kanske ditt lag och din förening finner nya vänner. Det är i lagtältsbyn laget tillsammans med föreningen laddar batterierna och finslipar på ”heja-ramsorna” inför kommande matcher. Lagtältsbyn är helt enkelt mötesplatsen för alla barn & ungdomar, ledare och föräldrar under Åhus Beachfotboll.

Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning (dag 8) och rivning. Under veckan tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Detta för att skapa trivsel för näst kommande dags lag. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats i byn.

Grilla på Åhus Beach!

I lagtältsbyn finns det grillar som vi ombesörjer från 11.30-14:00 och 16:00-18:00 varje dag. Ta chansen och grilla tillsammans under turneringen och förboka grillkassen med hamburgare och tillbehör. Läs mer och boka grillkassen här.

Det är inte tillåtet att övernatta i lagtältsbyn. Det är ej tillåtet att sätta upp egna lagtält på området.

Lagtält 8 dagar

Hyra av lagtält, tältet står klart vid ankomst till turneringsområdet.

Lagtält Small
Pris: 3 200 SEK

Lagtält Medium
Pris: 6 200 SEK

Lagtält Large
Pris: 10 400 SEK

Vid frågor går det bra att mejla oss på info@ahusbeach.com

Boka nu

inkl. bänkset

Lagtält Small 2 dagar

Vill ni boka lagtält 2 efterföljande dagar? Boka genom att fylla i nedan formulär.

Pris: 1 600 SEK